Κρήτη

Ηράκλειο

Ομάδα Ροταριανών από το Παρίσι στο Ηράκλειο

rotary-1.jpg

Μια ομάδα μελών του Ροταριανού Ομίλου Παρίσι – Μονμάρτη, ομίλου αδελφοποιημένου με τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου, φιλοξένησαν τα μέλη του Ρ.Ο.Η.

rotary-2.jpg

rotary-2.jpg, by mpeka

rotary-3.jpg

rotary-3.jpg, by mpeka

rotary-4.jpg

rotary-4.jpg, by mpeka

rotary-5.jpg

rotary-5.jpg, by mpeka

Στο 4ήμερο της παραμονής των Γάλλων Ροταριανών, τα μέλη των δυο Ομίλων προχώρησαν σε δωρεά φαρμακευτικού υλικού στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου, ξεναγήθηκαν σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο από τα μέλη του Ρ.Ο. Ηρακλείου και συμμετείχαν στο ρακοκάζανο που συνδιοργάνωσαν οι Ροταριανοί Όμιλοι Ηράκλειο και Ηράκλειο – Candia, με αφορμή τα 10 χρόνια ίδρυσης του Ρ.Ο.Η. Candia.

rotary-6.jpg

rotary-6.jpg, by mpeka

rotary-7.jpg

rotary-7.jpg, by mpeka

rotary-8.jpg

rotary-8.jpg, by mpeka

Τα μέλη του Ρ.Ο. Παρίσι – Μονμάρτη επέστρεψαν στην Γαλλία με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Κρήτη και την φιλοξενία που τους επιφύλαξαν οι Ροταριανοί του Ηρακλείου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το συντομότερο δυνατόν!
 

rotary-9.jpg

rotary-9.jpg, by mpeka

rotary-10.jpg

rotary-10.jpg, by mpeka

rotary-11.jpg

rotary-11.jpg, by mpeka

rotary-12.jpg

rotary-12.jpg, by mpeka

rotary-13.jpg

rotary-13.jpg, by mpeka

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Ροταριανούς Μύρων Χρηστάκη και Στέλιο Σπυριδάκη – αρτοζαχαροπλαστείο «Σπυριδάκης» για τις χορηγίες ρακής και αρτοσκευασμάτων για το ρακοκάζανο, τον Ροταριανό Δημοσθένη Μαράκη για τη δωρεά της αναμνηστικής μπλούζας του Rotary που έκανε στον Όμιλο, καθώς και όλους του Ροταριανούς που συμμετείχαν στις δράσεις φιλοξενίας.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον βρήκε νεκρό ο θείος του μέσα σε μια λίμνη αίματος

αυτοκτονία

Ένας 22χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του απο συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μετέβη στο σημείο καθώς ο 22χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ ο άτυχος νέος φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει όπλο. Το σπίτι αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- "Χτύπησαν" εγκληματική ομάδα με χιλιάδες δενδρύλλια και όπλα - Συλλήψεις και στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι έρευνες για το "χαμένο" εκατομμύριο και οι επιφυλάξεις της ΕΛ.ΑΣ