Κρήτη

Ηράκλειο

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ εκλέγουν νέο Δ.Σ.

παγνη

Οι εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπου του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο χώρο του γραφείου του Σωματείου (στο υπόγειο πίσω από το Κυλικείο) στις παραπάνω ημερομηνίες από 07.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου καθώς και τα πρώην μέλη (συνταξιούχοι) που βγήκαν στη σύνταξη από 1 Ιουνίου 2015 και μετά, εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Για την ψηφοφορία πρέπει κάθε εργαζόμενος να έχει μαζί του ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ή την ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ του ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία.

Υπάρχουν 5 ψηφοδέλτια για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική επιτροπή (χρώμα λευκό) και 5 ψηφοδέλτια για τους εκπροσώπους του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ (χρώμα σιέλ). Τα 6 ψηφοδέλτια αντιστοιχούν στις παρατάξεις:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΤΙΓΙΕΡΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Οι υποψήφιοι για κάθε παράταξη επισυνάπτονται παρακάτω.

Κάθε εργαζόμενος - μέλος έχει δικαίωμα επιλογής:
·        Από 1 έως 11 σταυρούς για το Δ.Σ. του Σωματείου
·        Από 1 έως 3 για την Εξελεγκτική Επιτροπή
·        Από 1 έως 15 για εκπρόσωπο του Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ
 

Εκλογες ΔΣ ΠΑΓΝΗ, by meropi

Κρήτη

Κρήτη: Από μέσα Μάη θα φτάνουν κρουαζιέρες από γερμανικές εταιρείες

 Costa Luminosa-κρουαζιεροπλοιο

 Οι γερμανικές εταιρίες κρουαζιέρας TUI και Aida σχεδιάζουν να ξεκινήσουν και πάλι τη λειτουργία της μεσογειακής κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τα μέσα Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιες.

   Η TUI Cruises θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου από την Κρήτη, με σταθμούς είτε στη Ρόδο, τον Πειραιά και τα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Υπάρχουν έξι ανοιχτές ημερομηνίες για τις οποίες μπορούν να γίνουν ήδη κρατήσεις.

   Η Aida Cruises θα αρχίσει να δέχεται κρατήσεις από τις 20 Απριλίου και από τις 23 Μαΐου θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από την Κέρκυρα, με προορισμούς την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Έως τις 22 Οκτωβρίου θα δοθούν συνολικά 22 ημερομηνίες.

   Οι δύο εταιρίες ζητούν προς το παρόν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για κορονοϊό πριν από την επιβίβαση στα κρουαζιερόπλοια, ενώ θα διενεργούν και τακτικά τεστ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: "Θύελλα" από τελεσίγραφο της ΕΤΑΔ - Ζητά πίσω την έκταση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου

Κρήτη - κορωνοϊός: Ακόμη μία "πρωτιά" των Ηρακλειωτών στα πρόστιμα

Κρήτη: Χειροδικίες, μηνύσεις και καταλήψεις για τα self test