Κρήτη

Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου ευχαριστούν για τη δωρεά ειδών ένδυσης

αστυνομικοι

Την οικογένεια Χατζάκη η οποία δώρισε ισοθερμικά είδη ένδυσης στους αστυνομικούς που υπηρετούν στις ειδικές ομάδες αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.
Οι οικογένεια Χατζάκη, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πικράκης, δώρισε υλικό για περίπου 100 άτομα και αποτελεί μία σημαντική δωρεά αν σκεφτεί κανείς τις ανάγκες που υπάρχουν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Πικράκης

Ο Γενικός Γραμματέας

Εμμανουήλ λαγουδάκης

Ελλάδα

Για 11 ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων κατηγορείται 31χρονος αστυνομικός

Ληστεία σε μονοκατοικία

Αστυνομικός, 31 ετών, συνελήφθη, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το πρωί, σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για τη διάπραξη έντεκα ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και ειδικότερα για ληστείες που διαπράχθηκαν στο χρονικό διάστημα από τις 9 Απριλίου έως και τις 19 Ιουνίου, στην Αττική.

Παράλληλα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία: Κεραυνός σκότωσε 37χρονο κτηνοτρόφο

Κρήτη: Η κουρά των προβάτων έφερε μπαλωθιές και... συλλήψεις

Ηράκλειο: Ζημιές σε αυτοκίνητα μετά την... ματαίωση του κορωνοπάρτι