Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

"Όχι" και μάλιστα ηχηρό είπε ο Δήμαρχος Ηρακλείου στο ραντεβού με τον Φούχτελ

"Όχι" και μάλιστα ηχηρό είπε ο Δήμαρχος Ηρακλείου στο ραντεβού με τον Φούχτελ
 clock 15:24 | 23/07/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα ξεκάθαρο και ηχηρό "όχι" εισέπραξε από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη ο εκπρόσωπος της γερμανίδας Καγκελάριου Χάνς Φούχτελ, που έφτασε χτες στο Ηράκλειο για σειρά από διαβουλεύσεις και συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Ο κ. Φούχτελ είχε προγραμματίσει για σήμερα την επίσκεψή του αλλά τα σχέδια άλλαξαν αιφνιδιαστικά, προφανώς σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν οι αντιδράσεις όσων τον θεωρούν ήδη ανεπιθύμητο πρόσωπο στο νησί.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης πάντως, αρνήθηκε ρητά τη συνάντηση μαζί του ενώ δεν παρευρέθη ούτε προχθες στο προς τιμήν του δείπνο της ΚΕΔΕ στην Αθήνα. Κύκλοι προσκείμενοι στο Δήμαρχο Ηρακλείου τόνισαν στο ekriti πως "η συνάντηση αυτή δεν θα εξυπηρετούσε απολύτως τίποτα, καθώς τέτοιου είδους συναντήσεις δεν προάγουν ούτε τα συμφέροντα της Ελλάδας, ούτε τα συμφέροντα του λαού της, αφού η όλη λειτουργία του κ. Φούχτελ δείχνει πως προωθεί απλώς συμφέροντα ... δημοσίων σχέσεων".

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis