Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Υπουργός πήρε μία γεύση από κρητικό καζάνι (φωτογραφίες)

Βορίδης, καζάνι

Στις Λούρες βρέθηκε απόψε το βράδυ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης καλεσμένος σε καζάνι που ετοίμασε και την παραμικρή λεπτομέρεια ο σύμβουλός του και πολιτευτής Ηρακλείου με την ΝΔ κ. Στρατάκης.

Στην εκλεκτή παρέα της βραδιάς ήταν και ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Μάξιμος Σενετάκης. Η ετοιμασία και τα κάθε λογής κρητικά εδέσματα (κυρίως τα οφτά) ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ήταν καλύτερα κι από Πάσχα!

Ελπίζουμε ο κ. Βορίδης να δείξει την ίδια αφθονία παροχών και προς τους ελαιοπαραγωγούς που τόσο πολύ επλήγησαν φέτος στην παραγωγή τους, λόγω της κλιματικής αλλαγής, που ευνόησε την αναπαραγωγή του δάκου....

 

Κρήτη

Χανιά

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών στα Χανιά

Φυλακές χανίων

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ένωσης  Υπαλλήλων Εξωτερικής  Φρούρησης  Καταστημάτων  Κράτησης  Ν.  Χανίων, σε ανακοίνωσή του τονίζει πως,  για  λόγους Κοινωνικής  Ευθύνης  απέναντι  στους  Κρατουμένους  και  τους  Συγγενείς τους και  μετά  από  Ομόφωνη  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως, Αναστέλλονται  Προσωρινά οι  Στάσεις Εργασίας  από Δευτέρα 27-01-2020  "και μέχρι νεωτέρας παρ’ όλο που έως  τώρα  δεν  έχει  υπάρξει  κάποια  ανταπόκριση  από  την  πολιτεία", όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.