Κρήτη

Ηράκλειο

Η σκόνη έφερε προβλήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Αεροδρομιο Ηρακλειου

Καθυστερήσεις προκαλεί στη λειτουργία του αεροδρομίου "Νίκος Καζαντζάκης" η αφρικανική σκόνη που έκανε αισθητή από χθες την εμφάνισή της στην Κρήτη.
Έτσι, η πρωινή πτήση της Aegean από Αθήνα προσγειώθηκε στο Ηράκλειο με καθυστέρηση μιάμισης ώρας, στις 09:00, ενώ η πτήση από Ηράκλειο προς Αθήνα εκτελέστηκε στις 10:00, ενώ έπρεπε να έχει φύγει στις 08:15.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το αεροδρόμιο, η πτήση της Astra από Θεσσαλονίκηέγινε κανονικά, ενώ οι πρωινή πτήση της Sky Express από Αθήνα προσγειώθηκε με 35 λεπτά καθυστέρηση στις 09.05, ενώ στις 10:00, αναχώρησε το αεροπλάνο για Αθήνα με την ίδια εταιρεία, με μία ώρα καθυστέρηση.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER