Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Ιατρικός σύλλογος Ηρακλείου ευχαριστεί την  φιλαρμονική του Δήμου

φιλαρμονική

Ο Ιατρικός σύλλογος Ηρακλείου ευχαριστεί την  φιλαρμονική του Δήμου για την βοήθεια της στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο. Αναλυτικα:

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου που συνέβαλε  καταλυτικά και με ανιδιοτελή κίνητρα στην  διεξαγωγή της εθελοντικής δράσης για αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.
Η προσφορά της φιλαρμονικής αποτέλεσε ένα ξεχωριστό και μοναδικό συνδετικό κρίκο στην αμοιβαία προσπάθεια που καταβάλαμε για προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη.
Έδωσαν με την συμμετοχή τους τον δικό τους υπέροχο τόνο στον Αγώνα μας. 
Ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την υποστήριξη τους.
 

Κρήτη

Κρήτη: Κινδύνευσαν να πνιγούν - Κινητοποίηση από το λιμενικό για κολυμβητές

Περιπολικό Λιμενικού

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη δύο κολυμβητών σε δυσχερή θέση δηλ κίνδύνευαν να πνιγούν, ηλικίας 25 και 26 ετών, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΦΩΤΕΙΝΑΡΙ» Πλακιά Δ. Αγίου Βασιλείου .

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα και το Ε/Π-Α/Κ σκάφος «ΘΕΟΛΟΓΟΣ» Σ.Ρ. 109, το οποίο εντόπισε τους δύο κολυμβητές και περισυνέλεξε σώο τον 26χρονο μεταφέροντας τον στο Α/Κ καταφύγιο Πλακιά, ενώ ο 25χρονος βγήκε στην ακτή με ίδιες δυνάμεις.

Οι κολυμβητές δήλωσαν καλά στην υγεία τους, χωρίς να επιθυμούν την διακομιδή τους σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Περιπέτεια στη θάλασσα για ένα 6χρονο παιδάκι

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο...