Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Γρηγόρης Πιτσικάκης υποψήφιος με τον Κώστα Μαμουλάκη

mamoulakis-pitsikakis.jpg

Ένας ακόμα νέος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γρηγόρη Πιτσικάκη, γιο του Ιερέα Κωνσταντίνου Πιτσικάκη και της μουσικού Ευαγγελίας Κουτσογιαννάκη, που συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Γρηγόρης Πιτσικάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δηµοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης µε κατεύθυνση στην Ρώσικη Φιλολογία. Σήμερα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και καλλιτεχνικός διευθυντής στο Μουσείο Μουσικών Οργάνων Θύραθεν. Κατέχει δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής, Αρμονίας, Dictee, Μαντολίνου, ενώ μιλάει Ρωσικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Καλωσορίζουμε έναν ακόμα λαμπρό νέο του Μαλεβιζίου, έναν επιστήμονα με πλούσια κοινωνική προσφορά, τον Γρηγόρη Πιτσικάκη. Μαζί και με την Γρηγόρη, προχωράμε μπροστά και πάντα με σεβασμό στην κοινωνία μας, συνεχίζουμε το σημαντικό έργο σε ολόκληρο το Δήμο Μαλεβιζίου, με αποκλειστικό γνώμονα το αναπτυξιακό μέλλον του τόπου μας και την ευημερία των κατοίκων του. Προσωπικά, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας, πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια και στην εμπειρία προσθέτουν ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Γρηγόρη Πιτσικάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Κρήτη

Χαλκιαδάκης και Unilever στο πλευρό του Κέντρου Υγείας Μοιρών, Τυμπακίου και Ζαρού

s/m Χαλκιαδάκης Μοίρες

Σε μια σημαντική χορηγία, σε συνεργασία με την εταιρεία Ελαϊς – Unilever Hellas A.E., προχώρησε η μεγάλη Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. προς το Κέντρο Υγείας Μοιρών και τα Πολυδύναμα Ιατρεία Ζαρού και Τυμπακίου.

Ειδικότερα, έπειτα από πρωτοβουλία των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, παραδόθηκαν την Παρασκευή 09/04 στους υπευθύνους των συγκεκριμένων Δομών, τρία κλιματιστικά, καθώς και καθαριστικά (χλωρίνες, πολυκαθαριστικά, σακούλες και αναλώσιμα), τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες των Κέντρων για έναν ολόκληρο χρόνο. Τα υλικά παρέλαβαν από τον Δ/ντη Marketing της Χαλκιαδάκης Α.Ε. Μιχάλη Τζαγκαράκη, τον Δ/ντη του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στις Μοίρες Γιώργο Μερωνιανάκη και τον εκπρόσωπο της Ελαϊς- Unilever Κώστα Ρουμπάκη, η Δ/ντρια του Κ.Υ. Μοιρών Κατερίνα Τσικαλά, η Προϊσταμένη και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Μαρία Πότση - Καράλη και ο Γενικός Γιατρός του Πολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου Μανώλης Μεραμβελιωτάκης.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων της Χαλκιαδάκης Α.Ε., με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των Δομών, καθώς και των επισκεπτών - ασθενών τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., αναμένεται να επεκταθεί το επόμενο διάστημα με τη συνεργασία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. Σε συνεργασία με τα στελέχη της 7ης ΥΠΕ, τα super markets Χαλκιαδάκης προχωράνε σε κάλυψη άμεσων αναγκών σε ιατρικό εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή σε τοπικές δομές υγείας σε ολόκληρη την Κρήτη.

Όπως μάλιστα δήλωσαν στελέχη της εταιρείας: «Τη στιγμή της μάχης με τον Covid19, αυτές οι δράσεις προσφοράς είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε τον αγώνα των Ηρώων της πρώτης γραμμής. Υποστηρίζουμε, με τη συνεργασία και εταιρειών - προμηθευτών μας, την κοινή προσπάθεια και ευχόμαστε όλη αυτή η κατάσταση, να αποτελεί σύντομα παρελθόν.».

Για τις δράσεις των super markets Χαλκιαδάκης μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.xalkiadakis.gr/el/nea

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο στη Γαύδο: «Θέλω να μάθω την αλήθεια», λέει η μητέρα της Κορίνας

Κρήτη: 55χρονος απαγχονίστηκε σε δέντρο - Τον βρήκε περαστικός

Ηράκλειο: Ο επίδοξος ληστής ήταν πελάτης του οδοντιάτρου - Πάλη έξω από το ιατρείο!