Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Γιάννης Παπαδάκης νέο μέλος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

Γιάννης Παπαδάκης

Ένα ακόμα γνωστό μέλος της κοινωνίας, ο πολιτικός μηχανικός Γιάννης Παπαδάκης, έρχεται να ενισχύσει με τη συμμετοχή του την ανθρωπιστική δράση του Ρ.Ο.Η.

Η εισδοχή του νέου μέλους του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρική συνεστίαση, παρουσία και του Διοικητή της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Θόδωρου Πανάγου, με ανάδοχο του νέου Ροταριανού, τον β. Διοικητή Γιάννη Ιεραπετρίτη.

Τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου που συμμετείχαν στην συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ibis στο Ηράκλειο, καλωσόρισαν θερμά το νέο μέλος, ευχόμενοι καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Προσπάθησε να αποφύγει το σκύλο... και καρφώθηκε στον τοίχο

Το ΙΧ ... έσκασε σε τοίχο σπιτιού

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου είδε ξαφνικά μπροστά του να τρέχει λυτός ένας σκύλος και πίσω την ιδιοκτήτριά του. Στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια αυτό να προσκρούσει πάνω σε ένα σπίτι, στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Παστρικάκη.

Το αυτοκίνητο, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες του parakrktika υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές, ενώ η γυναίκα δεν έμεινε καν να δει τι έγινε και αν τραυματίστηκε ο άνθρωπος και απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα με τον σκύλο της.

σοβαρές ζημιές στο ΙΧ
σοβαρές ζημιές στο ΙΧ
προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και κατέληξε στον τοίχο
προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και κατέληξε στον τοίχο

Η Τροχαία ειδοποιήθηκε προκειμένου να εξακριβώσει τι συνέβη.