Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Γιάννης Μηλάκης, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου

giannis_milakis_proedros_kedh.jpg

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου έγινε η συγκρότηση σε σώμα και η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) 
Ο νέος πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης καλωσόρισε τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Χ. και συγκεκριμένα τους: Εμμανουήλ Τραβαγιάκη – αντιπρόεδρο, Γεώργιο Χειρακάκη, Γεώργιο Μπαγουράκη, Κωνσταντίνο Ζαχαριουδάκη, Νίκη Μαραγκάκη, Αμαλία Κουτσαντωνάκη, Χρυσοβαλάντου Παρθενιάδου, Κωνσταντίνο Συναδινάκη, Γεώργιο Μεραμβελιωτάκη, Δέσποινα Πλευράκη.  Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Χ. είναι οι: Νικόλαος Φαζάκης, Ιωάννης Πατεράκης, Κωνσταντίνος Αναστασάκης, Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης, Εμμανουήλ Ματθαιάκης, Ευαγγελία Περβολαράκη, Κάτια Πελεκονάκη, Μαρία Ανδρουλάκη, Ιωάννης Διπλαράκης, Βαρδής Φραγκιαδάκης, Ευριδίκη Ζερβάκη. 

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., κ. Μηλάκης δήλωσε: «Πρόθεση τόσο δική μου, αλλά και των συνεργατών μου είναι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει ως νέα δημοτική αρχή για να ενισχύσουμε και να αναδείξουμε τους καίριους και ευαίσθητους τομείς της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Παιδείας, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο, Γιάννη Σέγκο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.»

 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 82 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.957 νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα μας, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 43. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 661.

Στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 82 νέα κρούσμτα και συγκεκριμένα: 42 στο Ηράκλειο, 24 στα Χανιά, 10 στο Ρέθυμνο και 6 στο Λασίθι.

Δείτε την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσιόδρας: Εμβόλιο μια φορά τον χρόνο και… έξυπνα μέτρα

Ηράκλειο: "Πικρός" καφές για τον ιδιοκτήτη καφενείου

Νοσοκομεία: Ξεκινούν ραντεβού για επεμβάσεις