Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Αυγενάκης συγχαίρει τους μαθητές του Γαζίου για τον δορυφόρο

Αυγενάκης

Την ομάδα DIASat από το Λύκειο Γαζίου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», που είναι η πρώτη από τις πέντε ομάδες που επελέγησαν για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό CanSat 2016, ο τελικός του οποίου θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου 2016, συγχαίρει ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και εύχεται στην ομάδα καλή επιτυχία. Συγκεκριμένα:

«Καλή επιτυχία στην ομάδα DIASat από το Λύκειο Γαζίου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», Ηρακλείου Κρήτης, που επιλέχθηκε πρώτη από τις πέντε ομάδες για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό CanSat 2016, να εκτοξεύσει το δικό της δορυφόρο.
Συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς γιατί σε πείσμα των καιρών που επιβάλλουν την καταδίκη της αριστείας, οι μαθητές βάζουν στόχους, προσπαθούν και τους πετυχαίνουν!
Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους!
Καλή επιτυχία!»

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες