Κρήτη

Ηράκλειο

Νέο εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο - Τραυματίστηκε 50χρονος

ασθενοφόρο

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στις Μελέσες του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.,

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 50χρονος άνδρας, κατά τη διάρκεια εργασιών στο σχολείο του χωριού τραυματίστηκε στα κάτω άκρα και διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

"Ο εργαζόμενος είναι εκτός κινδύνου, όπως ενημερωθήκαμε", δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέλιος Βοργιάς, προσθέτοντας ότι ενημερώθηκε η Επιθεώρηση Εργασίας η οποία θα κάνει αυτοψία στον τόπο του νέου εργατικού ατυχήματος.

 

Κρήτη

Ρέθυμνο

Δήμος Ρεθύμνης - κορωνοϊός: Διευκρινήσεις για το κρούσμα σε βρεφονηπιακό σταθμό

Δήμος Ρεθύμνης

Θετική διαγνώστηκε στην εξέταση για τον κορωνοϊό εργαζόμενη στο βρεφονηπιακό σταθμό της Παλιάς Πόλης «Τα Δελφινάκια», δομή που υπάγεται στην ΚΕΔΗΡ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινωνικής Υπηρεσία του δήμου Ρεθύμνης

Θετική είναι η συγκυρία του ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός είναι  κλειστός, και δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς στην ευρύτερη κοινότητα. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης ενημέρωσε αμέσως τον ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΡ, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προχώρησαν άμεσα στην ιχνηλάτηση των επαφών που είχε στο εργασιακό της περιβάλλον η συγκεκριμένη εργαζόμενη και έθεσε, για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα, όλους  τους συναδέλφους της με τους οποίους είχε  έρθει σ’ επαφή τις τελευταίες μέρες.