Κρήτη

Ηράκλειο

Νέες κυκλοφοριακές αλλαγές προ των πυλών στο κέντρο του Ηρακλείου

αλλαγες κεντρο ηρακλειου

Νέες κυκλοφοριακές αλλαγές προ των πυλών στο κέντρο του Ηρακλείου με το κλείσιμο της μικρής Έβανς.

Το θέμα συζητείται σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ως συνέχεια των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη .

Ο δρόμος θα κλείσει ώστε να γίνουν εργασίες υπογειοποίησης της ΔΕΗ, από τη συμβολή της με τη Χατζημιχάλη Γιάνναρη μέχρι το σημείο όπου η μικρή Έβανς «συναντά» την Αβέρωφ. 

Παράλληλα, προβλέπεται εκτροπή της κυκλοφορίας, μέσω των οδών Ζωγράφου, Κοζύρη, Σμύρνης, Αβέρωφ και Ζωγράφου, Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Δικαιοσύνης, με τελική κατάληξη τη λεωφόρο 1821.

Με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει, αρχικά θα δοθεί στην κυκλοφορία η Χ. Γιάνναρη και στη συνέχεια θα ανοίξει η μικρή Έβανς 

Ωστόσο, παρά την κοινοποίηση, με κάθε τρόπο, των νέων αυτών κυκλοφοριακών αλλαγών στο κέντρο, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου ανάπλασης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης από τον περασμένο Δεκέμβριο, οι δημότες εκτιμάται ότι θα βρεθούν και πάλι μπροστά σε μία νέα ταλαιπωρία.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής