Κρήτη

Ηράκλειο

Μιχελογιαννάκης: Δεν πρέπει να κάνουμε πίσω στο παράλληλο πρόγραμμα

Γιαννης Μιχελογιαννακης

Τη θέση ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει πίσω στο παράλληλο πρόγραμμα, εκφράζει με ανακοίνωσή το ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος αναφέρει:

Τη μέρα που εκ των υστέρων ομολογούν λάθη που κόστισαν ζωές, βλέπε ΔΝΤ, τη μέρα που τα παπαγαλάκια τους τολμούν να ζητούν νέο μνημόνιο, για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο, δεν πρέπει να κάνουμε πίσω στο παράλληλο πρόγραμμα. 

Γιάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη

Η Παγκρήτια Τράπεζα στηρίζει την Ειρήνη Βασιλείου

Ειρήνη Βασιλείου

H Παγκρήτια Τράπεζα στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό.

Ετσι χορηγεί ευγενικά, σε μια περίοδο με αυξημένες δυσκολίες και στον τομέα του κλασσικού αθλητισμού,  την προ- ολυμπιακή προετοιμασία της  πρωταθλήτριας στίβου Ειρήνης Βασιλείου.

Η Ειρήνη Βασιλείου είναι απόφοιτη του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και από το 2014 επιστρέφοντας στην ενεργό δράση συνδυάζει επιτυχημένα την εργασία της με τον πρωταθλητισμό.

Έχει αναδειχθεί έξι φορές Χρυσή Πανελληνιονίκης Ανοιχτού & Κλειστού Στίβου στα 400 μέτρα ( 2015, 2016, 2017, 2021 ) και δύο φορές στα 200 μέτρα (2019, 2021).

Το ατομικό της ρεκόρ 51.75 αποτελεί την 3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στο αγώνισμα των 400 μέτρων.

Οι κυριότερες διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου (London 2017 / Doha 2019), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού & Κλειστού Στίβου (Αmsterdam 2016 / Berlin 2018 / Glasgow 2019 / Torun 2021) με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Rio 2016 στη Βραζιλία.

Τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο μεγάλος στόχος της Ειρήνης είναι η συμμετοχή στους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, Tokyo 2020, στην Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βλαστός στο Ράδιο Κρήτη: Αυτό είναι το σχέδιο της ΕΤΑΔ για Γούρνες, Καρτερό και δημόσια κτίρια

Επίσκοπος Κνωσού: Καλύτερα Ανάσταση νωρίτερα με πιστούς, παρά τα μεσάνυχτα με άδειους ναούς

Ηράκλειο: Στους δρόμους οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων - "Ανοίξτε μας τώρα"