Κρήτη

Ηράκλειο

Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας (φωτο)

image006.jpg

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, το περασμένο Σάββατο 23/2/2019. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: "Συγκεντρώθηκαν 47 μονάδες αίματος και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υπομονή και την επιμονή τους που συμμετέχουν παρά τις όποιες δυσκολίες όλους τους συναδέλφους, γνωστούς και φίλους, ακόμα και αυτούς που δεν κατάφεραν τελικά να δώσουν αίμα.
 

Παρότι πάντα ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους, θέλουμε να παρακαλέσουμε ξανά όσους έχουν κάνει χρήση της Τράπεζας Αίματος να προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τις ανάλογες μονάδες, είτε οι ίδιοι, είτε μέσω γνωστών και φίλων, ώστε να διατηρήσουμε ένα ικανοποιητικό απόθεμα και να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε δύσκολες στιγμές.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης Εργασιών και Δικτύου κα Παπαδοπούλου Χρυσάνθη και τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών κ. Μαστοράκη Νικόλαο για την συμμετοχή τους, καθώς και όλους εκείνους τους συναδέλφους που συμμετέχουν από μακριά, αλλά και αυτούς που αν και δε μπορούν να έρθουν στις αιμοδοσίες που οργανώνουμε,  απευθύνονται σε δημόσια νοσοκομεία της περιοχής τους δίνοντας αίμα και ενισχύοντας την Τράπεζα του Συλλόγου μας.
Αισιοδοξούμε κάθε αιμοδοσία μας να έχει επιτυχία και ο αριθμός των συμμετεχόντων να αυξάνεται κάθε φορά, και ταυτόχρονα, ευχόμαστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τις μονάδες που συγκεντρώνουμε στην Τράπεζα του συλλόγου μας", καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο - 28η Οκτωβρίου: Παρέλαση, μετά από δύο χρόνια, με μέτρα

παρέλαση

Μετά από δύο χρόνια θα πραγματοποιηθούν αύριο στο Ηράκλειο όλες οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η καλύτερη επιδημιολογική εικόνα στην Κρήτη, σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας όπου την τελευταία στιγμή, απαγορεύτηκαν οι μαθητικές παρελάσεις, επιτρέπει την πραγματοποίηση των επετειακών εκδηλώσεων, αλλά με μέτρα.

Όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση αύριο στις 12 το μεσημέρι, θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν μάσκα. Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο παραμένει στα 300 ευρώ.

Όσοι παρελάσουν στον χώρο συγκέντρωσης θα πρέπει να φορούν μάσκα, αλλά όχι κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. 

Επίσης η διάρκεια της παρέλασης δεν θα ξεπεράσει τη μία ώρα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Ηράκλειο:

ΩΡΑ  7:30

Οι καμπάνες των εκκλησιών της πόλης και των προαστίων θα σημάνουν χαρμόσυνα και η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου θα παιανίσει το Εωθινό.

ΩΡΑ  8:00

Επίσημη Έπαρση της Σημαίας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

ΩΡΑ 10:30

Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά

Για την 28η Οκτωβρίου θα μιλήσει ο Διευθυντής του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου κ. Λαμπράκης Εμμανουήλ. 

ΩΡΑ 11:30     

Τελετή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

ΩΡΑ  12:00

Παρέλαση, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος του μνημείου Μάχης Κρήτης, συνέχεια προς πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, οδό Έβανς (αριστερά μεγάλη Έβανς) και ολοκλήρωση στην Καινούρια Πόρτα-Καμάρες (Πύλη Ιησού)

ΩΡΑ 17:30

Επίσημη Υποστολή της Σημαίας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους επιχειρήσεων

Φώφη Γεννηματά: Στη Μητρόπολη Αθηνών η σορός της (βίντεο - φωτο)

Αθήνα: Μαχαίρωσαν 16χρονο μαθητή μέσα σε σχολείο

 

 

 

ESPA BANNER