Κρήτη

Ηράκλειο

Με μεγάλη συμμετοχή το σεμινάριο Λογιστών και Φοροτεχνικών

seminario2.jpg

Με μεγάλη συμμετοχή Λογιστών - Φοροτεχνικών και μελών του Περιφερειακού Τμήματος ολοκληρώθηκε το επίκαιρο σεμινάριο σε Ηράκλειο και Λασίθι με θέμα: «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα – Πρώτη Εφαρμογή για πολύ μικρές και μικρές οντότητες – Κλείσιμο χρήσης». Εισηγητής ήταν ο κ. Μιχελινάκης Βαγγέλης, Λογιστής – Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας.

seminario.jpg

seminario.jpg, by gpapadakis

Ο εισηγητής αναφέρθηκε σε τρεις κατηγορίες οντοτήτων: στις πολύ μικρές οντότητες με απλογραφικά στοιχεία, στις πολύ μικρές οντότητες με διπλογραφικά βιβλία και στις μικρές οντότητες. Έγινε κατά περίπτωση αναφορά στις υποχρεώσεις τους, τη χρονική τακτοποίηση εσόδων – εξόδων, το μητρώο παγίων, την απογραφή και επιμέτρηση αποθεμάτων, τα χρηματοοικονομικά στοιχεία, την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης και τον ισολογισμό. Ακολούθησαν παραδείγματα και απαντήθηκαν ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στο ρέμα (φωτογραφίες)

τροχαίο στον Κατσαμπά

Κυριολεκτικά από θαύμα γλίτωσε ένας άνδρας σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο το όχημα του οποίου βρέθηκε μέσα σε ρέμα που βρίσκεται κάτω από γεφυράκι στην περιοχή του Κατσαμπά!

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Νίκος Ρουμπάκης, το αυτοκίνητο βρέθηκε κυριολεκτικά όλο μέσα στο ρέμα.

Πρόκειται για ένα περιστατικό από το οποίο εύκολα θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή.

Ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση του ekriti από το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αγανακτήσει με τα τροχαία που συμβαίνουν συχνά στο συγκεκριμένο σημείο και ζητούν την παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Έκοψε στα δύο ο καινούργιος δρόμος στο Αρκαλοχώρι (βιντεο)

Ηράκλειο: Αλκοτέστ και ενημέρωση από την Τροχαία σε καταστήματα εστίασης (φωτο)

Ηράκλειο: Στις φλόγες το ΙΧ - Σε πανικό ο οδηγός

ESPA BANNER