Κρήτη

Ηράκλειο

Με επιτυχία η ημερίδα για τα κρυπτονομίσματα στο ΕΒΕΗ

κρυπτονομίσματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 3 Μαίου 2018, στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, η ημερίδα με θέμα «Η καινοτομία στην αυλή των κρυπτονομισμάτων. Μια νέα μορφή επιχειρηματικού πεπραγμένου». Την ημερίδα για τα κρυπτονομίσματα διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Οι εισηγητές αναφέρθηκαν στην τεχνολογία και την καινοτομία που μεταμορφώνει την επιχειρηματικότητα και αλλάζει τον ανταγωνισμό, αναφέρθηκαν εκτενώς στα κρυπτονομίσματα καθώς και στο νομικό τους πλαίσιο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 

κρυπτονομίσματα

κρυπτονομίσματα , by mpeka

Όπως υπογράμμισε στην τοποθέτηση του για τα κρυπτονομίσματα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης : «η παρούσα ημερίδα επιδιώκει να αποσαφηνίσει πως η καινοτομία μπορεί να μεταμορφώσει όχι μόνο την επιχειρηματικότητα αλλά και την ίδια μας τη ζωή… Η τεχνολογία συνιστά́ ένα εύφορο πεδίο δράσης για τους νέους επιχειρηματίες, που επιδιώκουν την άμεση επιτυχία με, όσο το δυνατό́, μικρότερο οικονομικό́ κόστος.
 

κρυπτονομίσματα

κρυπτονομίσματα , by mpeka

Η τεχνολογική́ πρόοδος, όμως, έχει καταστεί́ τόσο εκτενής ώστε πλέον είναι δυνατή́ η διεκπεραίωση πληρωμών ηλεκτρονικά́, με τη χρήση ψηφιακών νομισμάτων ή κρυπτονομισμάτων. Χαρακτηριστικό́ παράδειγμα αυτών είναι το πολύ́ δημοφιλές σήμερα Bitcoin που η χρήση του επεκτείνεται διεθνώς, αν και ακόμα υπάρχουν επιφυλάξεις. Παρ’ όλα αυτά́, αξίζει να σημειωθεί́ ότι ίσως αποτελεί́ περισσότερο επένδυση πάρά μια μέθοδο πληρωμών, με την κλασική́ έννοια του χρήματος, όπως όλοι γνωρίζουν σήμερα, διότι η αξία του αυξομειώνεται ανάλογα με την προθυμία των χρηστών να αποκτήσουν τα κρυπτονομίσματα αυτά́».
 

Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων

Γρίφος: Τα ψώνια του σούπερ μάρκετ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις ημέρες του Πάσχα, αρχής γενομένης από την Κυριακή των Βαίων 25 Απριλίου, οπότε η αγορά θα είναι ανοιχτή.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα, την Δευτέρα του Πάσχα, αλλά και την Τρίτη του Πάσχα, λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Δείτε το ωράριο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βλαστός στο Ράδιο Κρήτη: Αυτό είναι το σχέδιο της ΕΤΑΔ για Γούρνες, Καρτερό και δημόσια κτίρια

Τί καταναλώνουν οι Κρητικοί... στην καραντίνα

Επίσκοπος Κνωσού: Καλύτερα Ανάσταση νωρίτερα με πιστούς, παρά τα μεσάνυχτα με άδειους ναούς