Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Οδηγούσαν μεθυσμένοι - "Βροχή" τα αυτόφωρα

οδήγηση αλκοόλ

"Βροχή" έπεσαν χθες το βράδυ τα αυτόφωρα στην περιοχή της Χερσονήσου στο πλαίσιο ειδικού σχεδίου που εφαρμόζει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) προχώρησε σε 17 αυτόφωρα τα οποία αφορούσαν σε οδηγούς που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι φέτος η Αστυνομία θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή τόσο για να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες όσο και για να αποφευχθούν τυχόν παραβατικές συμπεριφορές. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!