Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη - κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό δύο εκπαιδευτικοί στο νομό Ηρακλείου

εκπαιδευτικός μάσκα

Δύο κρούσματα εκπαιδευτικών με κορωνοϊό διαπιστώθηκαν στο νομό Ηρακλείου. Το ένα σε εκπαιδευτικό του 52ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, που ταξίδεψε στη Βόρεια Ελλάδα, και το δεύτερο στο διθέσιο δημοτικό της Ψαρής Φοράδας και διαπιστώθηκε την Παρασκευή, σύμφωνα με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, Μανώλη Μπελαδάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, στην εκπομπή της Ελένης Μπουρμά.

Όπως είπε ο κ. Μπελαδάκης, δεν είναι δυνατόν σε μία περιφερειακή ενότητα με 22.500 μαθητές και 3.800 εκπαιδευτικούς να μην καταγραφούν κρούσματα, όμως αυτό που έχει σημασία είναι να μην υπάρξει διασπορά εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας, κάτι που όπως σημείωσε, έχει έως τώρα αποφευχθεί.

Είμαστε σε εγρήγορση και για την ερχόμενη εβδομάδα λόγω της άφιξης πολλών αναπληρωτών από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Οφείλουμε όλοι να προσέχουμε”, τόνισε με νόημα.

Να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις με τα κρούσματα των εκπαιδευτικών τηρήθηκαν, βάσει Νόμου, όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Μεθαμφεταμίνη και κοκαϊνη στα σπίτια των δύο φίλων

Ηράκλειο: Άγρια επίθεση σε δημοτικό αστυνομικό από... "μαινόμενο" πολίτη! (βίντεο)

ΗΠΑ: Πραγματοποιήθηκε η 13η και τελευταία εκτέλεση επί προεδρίας Τραμπ

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Χρυσομάλλης (ΝΔ): Τηρώ τα μέτρα - Δέχθηκα αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο

μίλτος χρυσομάλλης

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μίλτος Χρυσομάλλης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι θα αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Δηλώνει έτοιμος να επωμισθεί την ευθύνη των πράξεων του, παρόλο που όπως παραδέχθηκε η συνάντηση με τον δημοσιογράφο στην υποδοχή του ξενοδοχείου στο Κολωνάκι βρισκόταν στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Δείτε τη δημοσίευση:

«Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στην δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντηση μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021 (ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021).

Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασίας όλων μας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί».

 

Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού,...

Δημοσιεύτηκε από Μίλτος Χρυσομάλλης στις Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλειο - κορωνοϊός: "Από ασθενή η διασπορά στην Αιματολογική Κλινική"

Δραματικές οι ελλείψεις σε αίμα - Το παράδειγμα της Κρήτης που αντέχει!

Κρήτη: Κοκαΐνη, κάνναβη και μαχαίρια στην κατοχή 19χρονου (φωτο)