Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός - 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου: Κλείνει το σχολείο λόγω κρουσμάτων

σχολείο λουκέτο

Έπειτα από μικρό χρονικό διάστημα επαναλειτουργίας του, το 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου βάζει και πάλι "λουκέτο", μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού που αφορούν σε μέλη της σχολικής κοινότητας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημερωτικό μήνυμα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας προς μαθητές και γονείς, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας ολόκληρου του σχολείου, αφού βρέθηκαν 3 κρούσματα κορωνοϊού σε τρία διαφορετικά τμήματα.

Για το λόγο αυτό, ενεργοποιείται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όλους.

Στο ίδιο μήνυμα, διευκρινίζεται ωστόσο, ότι  δεν αποτελούν στενές επαφές θετικών το σύνολο των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου, αλλά μόνο όσοι ήδη έχουν τεθεί σε περιορισμό δηλαδή μαθητές των τμημάτων ΓΚ1, ΒΥ3, και ΓΑ2. Οι υπόλοιποι δεν ευρίσκονται σε περιορισμό και είναι ελεύθεροι στις δραστηριότητές τους, πάντα με τα μέτρα που ισχύουν για όλους.
 

Υπενθυμίζεται ότι ναωρίτερα σήμερα  ακόμα ένα σχολείο του Ηρακλείου, το 3ο ΕΠΑΛ, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία του λόγω κρουσμάτων της Covid19.

 

Ειδήσεις σήμερα
 

Ηράκλειο - Γ. Μακράκης: Η Κυβέρνηση κάνει οικονομία στα self test

Αχιλλέας Γκίκας στο Ράδιο Κρήτη: Τι είπε για γάμους, self test και περιστατικά θρομβώσεων

Rapid test στο Μεσοχωριό - Δείτε που και πότε

Κρήτη

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Σταύρος Αρναουτάκης

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων εκφράζει τις ευχές του για επιτυχία στους μαθητές. 

Στο μήνυμα του αναφέρει: 

«Με την ολοκλήρωση μιας δύσκολης και ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Κρήτης, ξεκινούν τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Έναν σταθμό στη ζωή των νέων που πρέπει να αντιμετωπίσουν με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχόμαστε σε όλες και όλους τους διαγωνιζόμενους καλή επιτυχία με την ελπίδα ότι  η πορεία της ζωής τους θα είναι γεμάτη μικρές και μεγάλες ευχάριστες στιγμές.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς που κατάφεραν να επιτελέσουν το έργο τους, εφοδιάζοντας με γνώση τους υποψηφίους των Πανελλαδικών, παρά τις συνθήκες της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε. Και βεβαίως σε όλους τους γονείς που στήριξαν και στηρίζουν τα παιδιά τους σε αυτή τη διαδικασία». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα (φωτο)

Ο έλεγχος του ΤΑΕ Μεσαράς σε ποιμνιοστάσιο και ΙΧ έφερε στο φως πιστόλι και σφαίρες

Η πιο δύσκολη μάχη για τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία