Κρήτη

Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν χιλιάδες λίτρα τσικουδιάς στο λιμάνι του Ηρακλείου

ΡΑΚΙ

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας αλκοολούχου ποτού “τσικουδιάς”, ή ρακής χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα το απόγευμα του Σαββάτου στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου και του Τελωνείου.
Συγκεκριμένα, μετά από σχετικό έλεγχο από τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και του Τελωνείου, στο λιμένα Ηρακλείου, σε επικαθήμενο (ψυγείο) Φ/Γ οχήματος το οποίο επρόκειτο να μεταφερθεί με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, εντοπίστηκαν μπροστά και και πίσω από χώρισμα, 5.000 λίτρα “τσικουδιάς” σε διάφορα δοχεία μικρότερα των 250 λίτρων το καθένα, χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα.
Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έλεγχος από τα στελέχη της οικείας Τελωνειακής Αρχής σε έδρα μεταφορικής εταιρείας στην περιοχή της Φοινικιάς όπου εντοπίστηκαν ακόμα 1,635 λίτρα “τσικουδιάς”, χωρίς να φέρουν τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ από την Τελωνειακή Αρχή δεσμεύτηκαν η ποσότητα της τσικουδιάς καθώς και το επικαθήμενο.

Κρήτη

Κρήτη: Συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη - Συνθήματα και στη ΝΟΔΕ Χανίων

Αυγενάκης κουφοντίνας

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Λευτέρης Αυγενάκη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες προσήχθησαν αρκετά άτομα στο Αστυνομικό Μέγαρο, που οδήγησαν στην συλλήψη δύο ανδρών, καθώς ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην επίθεση, για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας.

Σε συνέντευξή του ο κ. Αυγενάκης, έκανε λόγο για "ομάδα που κρύφτηκε πίσω από την ανωνυμία που τους δίνει η κουκούλα ή το κράνος τους".

«Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται από τέτοιες συμπεριφορές. Όλος ο κόσμος, όλο το υγιές κομμάτι της κοινωνίας που βλέπει τέτοιου είδους αντιδράσεις κάθε άλλο παρά τρομοκρατείται ή κάνει δεύτερες σκέψεις», τόνισε ο Υφυπουργός.

Επίθεση στα γραφεία τη; ΝΟΔΕ Χανίων και στο σπίτι πρώην Βουλευτή της ΝΔ

Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με μαύρη μπογιά έγραψαν άγνωστοι τη νύχτα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, πέταξαν τρικάκια μπροστά στην πόρτα, και στον τοίχο έγραψαν τη λέξη "δολοφόνοι", ενώ δεν μπήκαν μέσα στα γραφεία.

Επίσης τη νύχτα, άγνωστοι, πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του πρώην δημάρχου Χανίων και πρώην υπουργού με τη ΝΔ, Κυριάκου Βιρβιδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Πρόστιμο 15.000 ευρώ σε οικογένεια για το "σπάσιμο" της καραντίνας!

Κρήτη: Κυκλοφορούσε με το μηχανάκι "τίγκα" στην κάνναβη (φωτο)

Λιγνάδης: Το πρώτο βράδυ στη φυλακή - Σε απομόνωση για μία εβδομάδα (βίντεο)