Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σε τρίωρο κλείσιμο των καταστημάτων, καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος

Εμπορικα Καταστηματα

Ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου:

 

Το διοικητικό συμβούλιο  του  Εμπορικού  Συλλόγου  Ηρακλείου με απόφαση του, εκφράζει  την αντίθεση του στο επερχόμενο  ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα  φέρει η Κυβέρνηση προς ψήφιση στην βουλή χωρίς να έχει προηγηθεί η αναγκαία  διαβούλευση με τους παραγωγικούς φορείς που θα εξασφαλίσει συναινετικές λύσεις μακροχρόνιου  χαρακτήρα  για  την επιβίωση  του ασφαλιστικού συστήματος και προοπτικές ανάπτυξης  στην οικονομία γενικότερα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος  συμμετέχει  στην πανελλαδική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/2/20 και καλεί τα  μέλη του σε 3ωρο  κλείσιμο των καταστημάτων από 11.00- 14.00  ως  έκφραση αντίθεσης με το νομοσχέδιο επειδή  θα υποθηκεύσει το μέλλον  του συστήματος  και της ασφάλισης στη χώρα μας. 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Δεν φορούν μάσκα και το πληρώνουν ακριβά

μάσκα

Παρά την χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού εδώ και μήνες, τα πρόστιμα συνεχίζονται, καθώς η μάσκα φαίνεται ότι αποτελεί ..."αξεσουάρ" που δεν θέλουν να φορούν πλέον οι πολίτες.

Στην πλειοψηφία τους τα πρόστιμα βεβαιώνονται σε εργαζομένους διαφόρων επιχειρήσεων, και τα περισσότερα σε εργαζόμενους καταστημάτων υγεινομικού ενδιαφέροντος.

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν 6 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους διαφόρων καταστημάτων.

Στο Ηράκλειο, 6 σε εργαζόμενους και 3 σε επιβάτες του ΚΤΕΛ.

Στο Ρέθυμνο 6 πρόστιμα σε εργαζόμενους και πελάτες και στο Λασίθι 1 πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε πελάτης σούπερ μάρκετ.

Επίσης στο Ηράκλειο δύο καφετέριες για βάλουν λουκέτο από 7 ημέρες και θα πληρώσουν πρόστιμο 2.000 ευρώ, γιατί φιλοξενούσαν ανεμβολίαστους πελάτες.

Συνολικά διενεργήθηκαν 2.285 έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο 24ωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χουλιάρας για Αρκαλοχώρι: Οι σεισμοί θα συνεχιστούν για μήνες

Σεισμός - Αρκαλοχώρι: Έφτασαν οι πρώτες προκάτ αίθουσες στο Γυμνάσιο (φωτο)

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο άτυχος παππούς που πνίγηκε για τα εγγόνια του

ESPA BANNER