Κρήτη

Ηράκλειο

Και φέτος η φιλανθρωπική εκδήλωση "Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά"

παιδιά

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών Ίριδα Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης, αφιερωμένη στα παιδιά, με τίτλο «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) από τις 15.00-21.00 μ.μ..

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδιά του Δήμου Χερσονήσου που πλήττονται από τη φτώχεια και στον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που έχει ως σκοπό να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Η διοργάνωση της 11ης Δεκεμβρίου περιλαμβάνει:
Εορταστικές εκδηλώσεις με χορό, χορωδίες, μουσική, γυμναστικές επιδείξεις, θέατρο και
Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την πώληση αντικειμένων χειροτεχνίας, παραδοσιακών γλυκισμάτων και άλλων αντικειμένων.

Η Είσοδος στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» είναι ελεύθερη.  

Για συμμετοχή στην εκδήλωση (είτε στο παζάρι με την διάθεση διαφόρων αντικειμένων ή την παρασκευή χειροποίητων αντικειμένων ή γλυκισμάτων είτε στο πρόγραμμα των μουσικών και χορευτικών εκδηλώσεων, είτε ως εθελοντές στην εκδήλωση) επικοινωνήστε στο mail: irida.women@gmail.com, στο τηλέφωνο του γραφείου 2813004581 (κάθε Δευτέρα από 6 έως 8 μμ), στο 6970620109 (Ρένια Δρόσου-Καμηλάκη: Πρόεδρος), στο 6979271283 (Σοφία Κλειδή:ταμίας), στο 6978182189 (Μαρία Μυτάρα:γραμματέας) ως την Πέμπτη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2016.                                     

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό και ...πυρομαχικά

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (19/1) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και όπλων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια  καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 125 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μηχανισμό αναγόμωσης, δύο στιλέτα και κροτίδες .

Η ποσότητα  του καπνού που κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Δολοφονία μητέρας στην Κρήτη: Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο Νορβηγός σύντροφός της!

Ηράκλειο: Συναγερμός για γυναίκα που έπεσε στα νερά του λιμανιού