Κρήτη

Ηράκλειο

Ηρακλείου - Μοιρών: Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων

τροχαίο ηρακλείου μοιρών

"Άγιο" είχαν δύο συμπολίτες μας, αφού μετά από μετωπική σύγκρουση των δυο οχημάτων που οδηγούσαν, βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους χωρίς τραυματισμό!

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι σήμερα 11 Φεβρουαρίου στην Επαρχιακή οδό Ηρακλείου- Μοιρών, έναν οδικό άξονα που συνήθως οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχημάτα αλλά και δυστυχήματα.

Άμεσα στο σημείο της σύγκρουσης έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να παραλάβει κάποιον από τους εμπλεκόμενους οδηγούς, καθώς και οι δύο τους είχαν καταφέρει (!) να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υλικές ζημιές στα αυτοκίνητά τους είναι εκτεταμένες. Στο σημείο κατέφθασε και η Τροχαία για την καταγραφή του συμβάντος.

φώτο αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Καφέ Μαρίνα: Αυτή είναι η πρόταση του ΟΛΗ για την αξιοποίησή του

Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης - Κακοκαιρία Μήδεια: Οδηγίες προς τους πολίτες

Επικεφαλής κόμματος ο Γιώργος Τράγκας

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στα ίχνη δύο αλλοδαπών για 34 κλοπές και 6 απόπειρες!

κλοπή

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τριάντα τέσσερις (34) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων και έξι (6) απόπειρες κλοπών, που διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 31.07.2019 έως και 01.09.2021, είχαν διαπράξει τριάντα τέσσερις (34) κλοπές-διαρρήξεις και έξι (6) απόπειρες κλοπών σε οικίες.

Συγκεκριμένα αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 81.883 ευρώ, κοσμήματα και 85 χρυσές λίρες διαφόρων χωρών συνολικής χρηματικής αξίας τουλάχιστον διακοσίων εξήντα πέντε χιλιάδων και εξακοσίων τριάντα (265.630) ευρώ, 80 δολάρια Αμερικής, 370 λίρες Αγγλίας, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

 Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος: Ξεκινά η διαδικασία διαδοχής - Συνεδρίασε η Ιερά Σύνοδος

Κρήτη - Τουρισμός: Χιλιάδες αφίξεις καθημερινά στο "Νίκος Καζαντζάκης"

Κρήτη: Έρχονται κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε παραλία και αιγιαλό

ESPA BANNER