Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Βροχές, lockdown και εργασίες οδοποιίας ταλαιπωρούν τους οδηγούς

Η βροχή και η κίνηση ταλαιπωρούν τους οδηγούς στην Εθνική Οδό

Να μην έχει τέλος μοιάζει αυτές τις μέρες η ταλαιπωρία όσων επιχειρούν να διασχίσουν ειδικά τις μεσημβρινές ώρες, την Εθνική Οδό Ηρακλείου στο ρεύμα προς Ρέθυμνο, όπως είχε αναδείξει σε προηγούμενο θέμα το ekriti.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και οδοποιίας στο σημείο συνεχίζονται και σήμερα, δημιουργώντας μια μακρά ουρά αναμονής των αυτοκινήτων. Είναι η ώρα που οι περισσότεροι Ηρακλειώτες σχολάνε από την εργασία τους και επιστρέφουν σπίτι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κομφούζιο στο σημείο. 

Παρά το lockdown, τα αυτοκίνητα που κινούνται αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο οδικό άξονα είναι πολλά, ενώ οι ψιχάλες της βροχής έρχονται ως επιστέγασμα στην ήδη μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τραγωδία με τον παππού που βοήθησε τα εγγόνια του να μην πνιγούν

πνιγμος

Την τελευταία του πνοή στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών άφησε ο άνδρας που προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που κινδύνεψαν νωρίτερα να πνιγούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμενικού, το οποίο επιχείρησε στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τα δύο εγγόνια του άτυχου άνδρα που ανασύρθηκαν έχοντας τις αισθήσεις τους από τη θάλασσα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Αντιαεροπορικής και Αντιπυραυλικής 'Αμυνας

Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα

Κρήτη: Ο Αρχιφύλακας που "έφυγε" εν ώρα υπηρεσίας

ESPA BANNER