Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Βάνδαλοι προκάλεσαν καταστροφές στην πόλη (φωτο)

παγκάκια δουκός μποφόρ

Τα παγκάκια που είχαν πρόσφατα τοποθετηθεί στην οδό Δουκός Μποφόρ κατέστρεψαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Δεν είναι η πρώτη φορά που βάνδαλοι "χτυπούν" στο Ηράκλειο, και όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης πρόκειται για ένα λυπηρό γεγονός που προκαλεί αγανάκτηση.

παγκάκια δουκός μποφόρ

παγκάκια δουκός μποφόρ, by renas

 

παγκάκια δουκός μποφόρ

παγκάκια δουκός μποφόρ, by renas

 

παγκάκια δουκός μποφόρ

παγκάκια δουκός μποφόρ, by renas

 

παγκάκια δουκός μποφόρ

παγκάκια δουκός μποφόρ, by renas

"Τα παγκάκια τοποθετήθηκαν  μόλις πριν από δύο μήνες, ήταν μία μαζική προμήθεια και τοποθετήθηκαν σε όλη την πόλη, και στη Δουκός Μποφόρ. Είναι αδύνατο να υπάρχει ένας αστυνομικός ανά έναν κάτοικο.

παγκάκια δουκός μποφόρ

παγκάκια δουκός μποφόρ, by renas

 

παγκάκια δουκός μποφόρ

παγκάκια δουκός μποφόρ, by renas

Οι καταστροφές παρατηρούνται και σε παιδικές χαρές και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους. Αδυνατούμε να παρεμβαίνουμε συνέχεια, πρέπει οι πολίτες να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά, δήλωσε ο κ. Αναστασάκης.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ξεβίδωσαν τα παγκάκια από τις βάσεις τους, χρησιμοποιώντας ειδικό εργαλείο.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 44χρονη μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca

Βενιζέλειο

Στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου νοσηλεύεται μία 44χρονη γυναίκα, μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοίού, με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που θορυβεί τις υγειονομικές αρχές του τόπου, μετά την περίπτωση του 35χρονου από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου, Χάρης Λυδάκης, "η γυναίκα εμβολιάστηκε πριν από περίπου 13 ημέρες και λίγο μετά άρχισε να εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Στο Βενιζέλειο νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη".
Όπως λέει ο κ. Λυδάκης, η γυναίκα εμφάνισε θρομβοπενία με μία πιθανότητα θρόμβωσης και διαταραχής στην πηκτικότητα του αίματος και συμπλήρωσε πως όλες οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής δεν δείχνουν κάποια άλλη νόσο που θα μπορούσε να εμφανίσει το πρόβλημα πηκτικότητας στο αίμα της. Ηπερίπτωση της 44χρονης, ελέγχεται και παρακολουθείται στενά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με το εμβόλιο της Astrazeneca" κατέληξε ο κ. Λυδάκης.

Λίγο αργότερα εκδόθηκε ανακοίνωση για το περιστατικό από τη Διοιίκηση του Βενιζελείου η οποία αναφέρει τα εξής:

"Στην Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας νοσηλεύεται γυναίκα 44 ετών η οποία προσήλθε με άτυπα ενοχλήματα και εργαστηριακές διαταραχές πηκτικότητας και θρομβοπενίας.

Είχε εμβολιασθεί με την πρώτη δόση εμβολίου Astra Zeneca, πρό 7ημέρου από την εισαγωγή της.

Γίνεται διερεύνηση για υποκείμενα νοσήματα, καθώς και πιθανή συσχέτιση με τον εμβολιασμό.

Λαμβάνει θεραπεία σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα."

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση από Κρητικό: Βοηθήστε να βρεθεί ο οδηγός που με χτύπησε (φωτο)

Κρήτη: Συναγερμός για 23χρονο που ήπιε ποντικοφάρμακο