Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον έπεισαν να επενδύσει και έχασε πάνω από 9.000 ευρώ

Χρήματα

Ακάθεκτοι συνεχίζουν το έργο τους οι απατεώνες που είτε κρύβονται πίσω από το όνομα μίας τράπεζας είτε πίσω από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή κι έτσι καταφέρνουν, σε πολλές περιπτώσεις, να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά τους.

Πιο αναλυτικά, θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε ένας ακόμη Ηρακλειώτης.

Όπως κατήγγειλε στις Αρχές, άγνωστα άτομα επικοινώνησαν μαζί του μέσω e-mail και με διάφορα τεχνάσματα τον έπεισαν να επενδύσει τα χρήματά του σε bitcoins. (Το Bitcoin είναι ένα κρυπτονόμισμα. Είναι ένα αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα χωρίς κεντρική τράπεζα ή κεντρικό διαχειριστή που μπορεί να κάνει μεταφορές από χρήστη σε χρήστη του δικτύου bitcoin, χωρίς την ανάγκη ενδιάμεσου).

Δυστυχώς για τον Ηρακλειώτη, πίσω από όλο αυτό, δεν ήταν κανένας επενδυτής με συνέπεια το θύμα της απάτης να χάσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό, το ποσό των 9.120 ευρώ, όπως ανέφερε στο ekriti αστυνομική πηγή. 

 

Διαβάστε επίσης:

Η μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία του bitcoin: Χάκερ «σήκωσαν» πάνω από 600 εκατ. δολάρια

Ηράκλειο: Προκάλεσε προβλήματα στο δρόμο με τα ζώα του και συνελήφθη

Ηράκλειο - αεροδρόμιο: Δεν τους άφησαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς πιστοποιητικό και τεστ

Ηράκλειο: Προσπάθεια να "ξυπνήσει" ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας

Κρήτη

Ηράκλειο

Βασίλης Λαμπρινός: Συμμετέχουμε στην απογραφή, δυναμώνουμε το Ηράκλειο

Βασίλης Λαμπρινός

Το μήνυμα «Συμμετέχουμε στην απογραφή, δυναμώνουμε το Ηράκλειο», στέλνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με φόντο την Απογραφή πληθυσμού που είναι σε εξέλιξη:

"Συμπολίτες

Στην απογραφή πληθυσμού που συνεχίζεται, είναι κρίσιμο να συμμετέχουμε όλοι.

Το Ηράκλειο τα τελευταία δέκα χρόνια, παρά τις ποικίλες αντιξοότητες, όχι απλώς άντεξε, μα μεγάλωσε κιόλας, αναπτύχθηκε και απέκτησε τον δικό του βηματισμό, την δική του ξεχωριστή δυναμική. Έχει ιδιαίτερη σημασία, συμβολική αλλά και πρακτική όλα αυτά να αποτυπωθούν στην διαδικασία της απογραφής, ώστε η πόλη μας να βρεθεί σε ακόμα καλύτερη αφετηρία όσον αφορά στην διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Συμμετέχοντας στην απογραφή, δυναμώνουμε το Ηράκλειο, αυξάνουμε τις προοπτικές του για το μέλλον, του δίνουμε την θέση που του αξίζει.

Είναι στο χέρι μας."

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Έβρος: Οι Τούρκοι υπήκοοι ζητούν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα

Περιφέρεια Κρήτης: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για Άδεια Νέας Φύτευσης Οινοποιήσιμων Ποικιλιών

ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου: Οδηγίες για όσους ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER