Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Την απείλησε μέσω Instagram πως αν δεν πάνε για καφέ θα κάνει κακό στους φίλους της!

instagram.jpg

Μία περίεργη υπόθεση ερευνά η αστυνομία στο Ηράκλειο, με φόντο... το instagram. Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε μία νεαρή κοπέλα, ένας άνδρας την απείλησε ότι αν δεν βγει ραντεβού μαζί της, θα κάνει κακό σε φιλικά της πρόσωπα!

Η 25χρονη ακολούθησε μια ομάδα στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης όπου ήταν μέλος και ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος φέρεται να την "εντόπισε" και της ζήτησε να βγουν για καφέ. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο άνδρας άρχισε τις απειλές, λέγοντας ότι θα βλάψει τέσσερα φιλικά της πρόσωπα, τα οποία ενδεχομένως να "αλιεύτηκαν" από την εν λόγω ομάδα, εκ των οποίων μόνο το ένα, μία γυναίκα, ήταν φίλη της 25χρονης.

Η κοπέλα δεν πήγε στο ραντεβού, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα, η φίλη της την ενημέρωσε ότι της επιτέθηκαν στο δρόμο δύο άγνωστοι.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς το φερόμενο ως θύμα της επίθεσης δεν πήγε να καταθέσει στην αστυνομία.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δυσαρέσκεια Ξενοδοχοϋπαλλήλων - Καλούν στη σύσκεψη με τον υπουργό

ξενοδοχοϋπάλληλοι

Την αγανάκτηση του συνεχίζει να εκφράζει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου και καλεί τα μέλη του σήμερα στις 15:30 στο ξενοδοχείο ATLANTIS όπου θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι είναι συσαρεστημένοι από το γεγονός ότι δεν έλαβαν το επίδομα των 534 ευρώ, την ώρα που η αβεβαιότητα στον χώρο του τουρισμού κορυφώνεται.

Χθές το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, για να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους , στο Υπουργό και όπως αναφέρουν με σχετικό Δελτίο Τύπου “στάθηκαν μάρτυρες μιας πρωτοφανούς υπερπροσπάθειας της αστυνομίας να φυγαδεύσει τον Υπουργό, για να αποφύγει τους διαμαρτυρόμενους Ηρακλειώτες.

Η ανακοίνωση:

"Χθές 1 Ιουλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ. μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Σωματείου μας συγκεντρωθήκαμε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας στον Υπουργό Τουρισμού κ.Χάρη Θεοχάρη ,ο οποίος επισκέφτηκε την Κρήτη προκειμένου να αναδείξει την αρχή της τουριστικής περιόδου η οποία συνέπεσε την ίδια μέρα με το ξεκίνημα στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ δήλωσης αναστολής αποζημίωσης ειδικού σκοπού των ξενοδοχοϋπαλλήλων όπου και διαπιστώσαμε ότι καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από πλευράς Υπουργείου Εργασίας προκειμένου να λάβουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι τα 534 ευρώ για την Μήνα Ιούνιο(αυτό τον σκοπό είχε η διαμαρτυρία).

Θέλουμε να αναφέρουμε ότι υπήρξαμε θεατές μιας πρωτοφανούς συντονισμένης υπερπροσπάθειας της αστυνομίας να φυγαδεύσει τον Υπουργό προκειμένου να αποφύγει τους Ηρακλειώτες διαμαρτυρόμενους .Καταθέτουμε το ερώτημα. Γιατί να κρυφτεί ο Υπουργός την στιγμή που θεωρεί η Κυβέρνηση ότι έχουν πράξει μέχρι σήμερα τα πάντα σωστά.

Σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 15.30μ.μ. ΚΑΛΟΥΜΕ εκ νέου τους συναδέλφους να έρθουν στο ξενοδοχείο ATLANTIS προκειμένου ο Πρόεδρος του Σωματείου να επιδώσει υπόμνημα με τα αιτήματα μας και τις καταγγελίες μας παράλληλα εκ νέου για την στάση της Κυβέρνησης απέναντι στους ξενοδοχοϋπαλλήλους .Και να επαναλάβουμε την διαμαρτυρία μας στον Υπουργό Τουρισμό ."