Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τα έργα στην παραλιακή δοκιμάζουν την υπομονή των οδηγών

παραλιακη

Οπλισμένοι με ...υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, εξαιτίας των έργων που εκτελούνται.

Σύμφωνα με καταγγελίες οδηγών στο Ράδιο Κρήτη, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία, καθώς δεν υπάρχει η απαραίτητη σήμανση που θα προειδοποιεί και να κατευθύνει τους οδηγούς.

Έτσι, τα οχήματα που έχουν πορεία προς την πλατεία των 18 Άγγλων, στην είσοδο του λιμενοβραχίονα αναγκάζονται να ακολουθήσουν την κυκλική πορεία και να επιστρέψουν προς τα πίσω, λόγω των έργων που εκτελούνται. Αυτό έχει ως συνέπεια να παρατηρείται έντονος κυκλοφοριακός φόρτος στο ύψος των Νεωρίων.

Προβλήματα υπήρξαν όμως σύμφωνα με πληροφορίες και στο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ προς Χανιά, καθώς πολίτες κατήγγειλαν πως το λεωφορείο δεν πέρασε από τη σταθμό στον Γιόφυρο, με αποτέλεσμα να μην επιβιβαστούν σε αυτό!

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγρια καταδίωξη - Συνέλαβαν άνδρα που είχε πυροβολήσει

αστυνομια βραδυ

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε νωρίτερα πυροβολήσει προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α΄Αστυνομικού Τμήματος στο Ηράκλειο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δώθηκε σήμα για πυροβολισμούς μπροστά από το δημαρχείο Μαλεβιζίου, οι αστυνομικοί κατεδίωξαν τον δράστη και τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε μέσα στο όχημα και το όπλο. Στο σημείο της σύλληψης έφτασε και η ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου.

Ο πρωταγωνιστής του σοβαρού επεισοδίου οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φρικτό τροχαίο δυστύχημα

Κρήτη: Τον έπιασαν με ναρκωτικά χάπια και παράνομο όπλο