Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συμφωνία θα φέρει τα "πάνω κάτω" στην αγορά του ελαιολάδου

ελαιόλαδο 3

Θέμα λίγων ημερών είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας που θ’ αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του ελαιολάδου όπως ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Σταύρος Γαβαλάς.

Πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της Ένωσης με την εταιρία που έχει την εκμετάλλευση του εργοστασίου.

Η συμφωνία  αυτή είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη και  θα ωφελήσει και την οργάνωση και τους παραγωγούς όπως και  το προϊόν αυτό καθ' αυτό  

Σύμφωνα με τον κ. Γαβαλά απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να μπουν οι υπογραφές σε μια νέα συμφωνία που φαίνεται να φέρνει τα πάνω κάτω στην αγορά του ελαιολάδου με την ΕΑΣΗ να ξαναμπαίνει επιθετικά στο εμπόριο.

Είμαστε σε καλό δρόμο, τονίζει ο κ. Γαβαλάς που σημειώνει ότι έχουμε συγκεντρώσει στοιχεία από όλες τις ενώσεις για τη δυναμικότητα της καθεμιάς στην τυποποίηση και την αποθήκευση ελαιολάδου και θα δημιουργήσουμε μία πολύ μεγάλη δύναμη αν τελικώς ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια στο χώρο του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

Υπενθυμίζεται  πως οι διοικήσεις των Ενώσεων της Κρήτης είχαν ξεκινήσει διαβουλεύσεις, με σκοπό να βγουν με ένα κοινό όνομα στις αγορές του ελαιόλαδου.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σε ύφεση η φωτιά στην Αγία Βαρβάρα

πυροσβεστικό ελικόπτερο

Καλύτερη είναι η εικόνα από την φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο.

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και οι ρίψεις νερού από το ελικόπτερο περιόρισαν το πύρινο μέτωπο. Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και υδροφόρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα στις φλόγες - Μεγάλες πυρκαγιές σε εξέλιξη (Βίντεο)

Κρήτη: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη σε όλο το νησί