Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στην αναμονή για ένα δίπλωμα οδήγησης

οδήγηση

Μέχρι και ένα μήνα είναι αναγκασμένοι να περιμένουν οι υποψήφιοι οδηγοί στο Ηράκλειο για να δώσουν εξετάσεις καθώς, σύμφωνα με τους εκπαιδευτές οδήγησης, οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Περιφέρειας Κρήτης, καθυστερούν αναίτια, όπως λέει ο αντιπρόεδρος των Εκπαιδευτών Οδήγησης του νομού Ηρακλείου και Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Λευτέρης Μιχελάκης, με αποτέλεσμα να δίδονται εξετάσεις μόλις 12 φορές το χρόνο!
Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει τελικά με το σύστημα των εξετάσεων οδήγησης, καθώς όλα εκτιμάται ότι θα αλλάξουν από τον ερχόμενο Μάιο.

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης