Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σεμινάριο διαχείρισης σορών σε καταστάσεις μαζικών καταστροφών

seminario.png

Πραγματοποιήθηκε την τρίτη 12 Ιουλίου το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για την εκπαίδευση προσωπικού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ σε θέματα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΟΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ  στις Λιμενικές Αρχές ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ αντίστοιχα.
Το σεμινάριο πραγματοποίησε η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και  παρουσίασε ο Ιατροδικαστής κος ΚΟΥΒΑΡΗΣ Κων/νος σύμβουλος της προαναφερόμενης επιτροπής με συντονιστή τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 7ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΜΥΛΩΝΑΚΟ Κων/νο. 

seminario2.png

seminario2.png, by gpapadakis

seminario3.png

seminario3.png, by gpapadakis

seminario4.png

seminario4.png, by gpapadakis

seminario5.png

seminario5.png, by gpapadakis

Με την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου τα μέλη της Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν λεπτομέρειες  στο φαινόμενο Διαχείρισης Σορών που αντιμετωπίζουν στις αποσπάσεις τους στο Ανατολικό Αιγαίο. 
Το σεμινάριο για την εκπαίδευση προσωπικού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ θα συνεχιστεί την 14 και 15 Ιουλίου στις Λιμενικές Αρχές Ρέθυμνου και Χανίων αντίστοιχα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη

λευτέρης αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη:

«Είναι μεγάλη η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Μίλτου Ανδρεανίδη, που είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή υπηρετώντας το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, της Κρήτης κι όλης της χώρας.

Δεν είναι μόνο η μεγάλη του καριέρα για τόσα χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1987, αλλά και η παρακαταθήκη που αφήνει με τη νέα γενιά, την οποία καθοδηγούσε ως team manager των Ακαδημιών της ΠΑΕ.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και στους οικείους του».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΟΦΗ: Και επίσημα Νιόπλιας μέχρι το 2023

Βόλει: Τέλος από ΟΦΗ ο Φλαούνας

Συνάντηση Μποκέα με τον Παραολυμπιονίκη Γιώργο Καπελάκη