Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προσπαθούν να ξυπνήσουν τη Δήμητρα - Τι λένε οι γιατροί

ΜΕΘ

Στη διαδικασία αφύπνισης της 46χρονης Δήμητρας της οποίας το μεροκάματο μετατράπηκε σε μεγάλη περιπέτεια για την ίδια της τη ζωή, βρίσκονται οι γιατροί του Βενιζελειου Νοσοκομείου, όπως δηλώνει στο ekriti.gr ο Διευθυντής της ΜΕΘ κ. Ανέστης Κιούλπαλης.
Η 46χρονη εργαζόμενη που αυτές τις ώρες δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για ζωή της βρίσκεται σε καταστολή με τους γιατρούς σήμερα Τρίτη, να ξεκινούν σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισης της ενώ η κατάστασή της παραμένει σταθερή. "Βρισκόμαστε στην 1η ημέρα όπου μειώνουμε την καταστολή" λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κιούλπαλης.. 
Η άτυχη γυναίκα έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τόσο στην κοιλιακή χώρα όσο και στο πόδι προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα της. 
Οι γιατροί όπως λέει ο Διευθυντής της ΜΕΘ, είναι επιφυλακτικοί ωστόσο κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να φροντίσουν όσο τον δυνατόν καλύτερα τα τραύματά της, τα οποία χαρακτηρίζονται ως "τρομακτικά" από τους γιατρούς που την παρακολουθούν. 
Υπενθυμίζεται ότι η εργαζόμενη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά ανήμερα του Αγίου Πνεύματος κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το απορριμματοφόρο όχημα χτύπησε σε κοιλιά και πόδι την 46χρονη. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 44χρονη μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca

Βενιζέλειο

Στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου νοσηλεύεται μία 44χρονη γυναίκα, μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοίού, με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που θορυβεί τις υγειονομικές αρχές του τόπου, μετά την περίπτωση του 35χρονου από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου, Χάρης Λυδάκης, "η γυναίκα εμβολιάστηκε πριν από περίπου 13 ημέρες και λίγο μετά άρχισε να εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Στο Βενιζέλειο νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη".
Όπως λέει ο κ. Λυδάκης, η γυναίκα εμφάνισε θρομβοπενία με μία πιθανότητα θρόμβωσης και διαταραχής στην πηκτικότητα του αίματος και συμπλήρωσε πως όλες οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής δεν δείχνουν κάποια άλλη νόσο που θα μπορούσε να εμφανίσει το πρόβλημα πηκτικότητας στο αίμα της. Ηπερίπτωση της 44χρονης, ελέγχεται και παρακολουθείται στενά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με το εμβόλιο της Astrazeneca" κατέληξε ο κ. Λυδάκης.

 

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση από Κρητικό: Βοηθήστε να βρεθεί ο οδηγός που με χτύπησε (φωτο)

Κρήτη: Συναγερμός για 23χρονο που ήπιε ποντικοφάρμακο