Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προσοχή - Άγνωστο άτομο προσεγγίζει επιχειρηματίες και τάζει ... πολλά

τηλεφωνική απάτη

Την προσοχή σε επιχειρηματίες της πόλης εφιστά το Επιμελητήριο Ηρακλείου με αφορμή ένα άτομο το οποίο επικοινωνεί με επιχειρηματίες του Ηρακλείου και υπόσχεται συμμετοχή σε εκθέσεις προϊόντων και Β2Β συναντήσεις στο εξωτερικό με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρονται τα εξής:

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του ότι ουδεμία σχέση έχει με άτομο, το οποίο επικοινωνεί με επιχειρηματίες του Ηρακλείου και υπόσχεται συμμετοχή σε εκθέσεις προϊόντων και Β2Β συναντήσεις στο εξωτερικό με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες στους τομείς των εξαγωγών, των επενδύσεων, των ακινήτων και του τουρισμού ζητώντας, παράλληλα, λογότυπο, φωτογραφίες και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας έναντι του ποσού των 180Χ24%ΦΠΑ. 

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου έχουν περιέλθει αντίστοιχες καταγγελίες επιχειρηματιών, με τους οποίους επικοινώνησε μέσω e-mail αλλά και τηλεφωνικώς και ανέφερε ψευδώς, ότι ενεργεί εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Ηρακλείου, ενημερώνει τακτικά τα μέλη του για όλες τις εκθέσεις που διοργανώνουν αξιόπιστοι φορείς και καλεί όσους χρειάζονται επιπλέον πληροφορίες για εκθέσεις, Β2Β συναντήσεις και άλλες δραστηριότητες να επικοινωνεί με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης, κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, stefanoudaki@ebeh.gr.

 

Διαβάστε σήμερα: 

Ηράκλειο: "Εσβησε" μπροστά στα μάτια της γυναίκας που φρόντιζε

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πίσω από τα κάγκελα για την επίθεση στη μητέρα του!

Ξυλοδαρμός

"Καμπάνα" 'εριξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στον 44χρονο άνδρα που συνελήφθη καθώς φέρεται να χτύπησε στο πρόσωπο την άρρωστη μητέρα του, ηλικίας 77 ετών. 

Ο 44χρονος που συνελήφθη λίγες ώρες μετά το συμβάν, οδηγήθηκε το μεσημέρι στο Αυτόφωρο όπου δικάστηκε.

Η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν καταδικαστική καθώς στον 44χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 2 μηνών με την έφεση όμως να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αυτό σημαίνει πως ο 44χρονος οδηγείται στη φυλακή για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορήθηκε. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Γιατρός εμβολίασε ο ίδιος, τις δύο ανήλικες κόρες του

Συζυγοκτονία στη Λάρισα: «Η 43χρονη ήθελε να πάρει διαζύγιο από τον δράστη»

Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την χασισοφυτεία - Δύο συλλήψεις (Φωτογραφίες)