Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πίνουν και μετά οδηγούν - Τι έδειξαν οι έλεγχοι στην παραλιακή

Αλκοτεστ

Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούν αρκετοί Ηρακλειώτες ειδικότερα προς το τέλος της εβδομάδας οπότε και η έξοδος στα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης κορυφώνεται. Και ενώ το μπαράζ των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη θα έπρεπε να τους συνετίσει, εντούτοις φαίνεται πως δεν λογαριάζουν τους κινδύνους που κρύβει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. 
Αυτό παρατηρήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου όπου αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ (Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) έκαναν σωρεία ελέγχων αλκοτέστ στους οδηγούς που επέστρεφαν από τη νυχτερινή τους διασκέδαση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr παρά τους εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται και τα μεγάλα πρόστιμα που βεβαιώνονται, το βράδυ της Παρασκευής τα "μηχανάκια" της ΟΕΠΤΑ πήραν φωτιά,  καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, από τους ελέγχους που έγιναν, εντοπίστηκαν 32 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο στόχαστρο των αρμόδιων υπηρεσιών θα μπει, σύμφωνα με πληροφορίες και η υψηλή ταχύτητα με την οποία πολλοί Ηρακλειώτες και επισκέπτες, οδηγούν στην παραλιακή του Ηρακλείου ειδικά τις βραδινές ώρες. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Κρήτη

Ηράκλειο

Λαμπρινός για κακοκαιρία: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποζημιωθούν όλοι

Αυτοκίνητο θαμμένο στη λάσπη στον Καρτερό

Σε δήλωση με φόντο την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε περιοχές του Ηρακλείου, προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, αναφέρει μεταξύ άλλων πως θα γίνουν όλα όσα χρειάζεται προκειμένου να αποζημιωθούν όσοι επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Λαμπρινού στο παρακάτω βίντεο: