Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Περιπέτεια για μητέρα και το μωρό της στο αυτοκίνητο

καρεκλάκι αυτοκίνητο

Περιπέτεια για μητέρα και το μωρό της, μόλις 1,5 έτους, στο Ηράκλειο σήμερα το πρωί, στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη.

Η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητο, βγήκε από το αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα του οδηγού, για να πάρει το μωρό το οποίο ήταν δεμένο στο καρεκλάκι στις πίσω θέσεις.

Όμως η πόρτα, παρά τις προσπάθειές της δεν άνοιγε, γιατί το αυτοκίνητο είχε κλειδώσει.

Η μητέρα δεν έχασε καιρό, και ζήτησε αμέσως βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα Πυροσβέστες και Αστυνομικοί, οι οποίοι άνοιξαν το όχημα και η γυναίκα πήρε, ανακουφισμένη, αγκαλιά το μωρό της.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τριήμερη πολιτιστική εκδήλωση για τα όρια της ελευθερίας

ευτυχία διασέδαση χαρά ευτυχισμένοι άνθρωποι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου , σε συνεργασία με την πολιτιστική δράση «ΕΥΤΟΠΙΑ », πρόκειται να πραγματοποιηθεί ανοικτή πολιτιστική εκδήλωση στις 24 - 26 Σεπτεμβρίου 2021 με θέμα «Ποια τα όρια της ελευθερίας μας;».

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στον καλύτερο χώρο των γραφείων του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Ιωάννης, στη συμβολή των οδών Ταντάλου και Γαζίου, με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων λόγω της πανδημίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε πολίτες όλων των ηλικιωμένων ομάδων.

Η θεματική της εκδήλωσης σχετίζεται με την ελευθερία του σύγχρονου ανθρώπου, σε μια απόπειρα να διερευνήσουμε σε ποιο βαθμό ο σύγχρονος άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τη ζωή του χωρίς να υφίσταται εσωτερικούς ή εξωτερικούς καταναγκασμούς.

Η Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να ακουστούν ομιλίες που θα φωτίσουν τις διαφορετικές επιτυχίες του πολυσχιδούς θέματος της ελευθερίας (εξωτερική και εσωτερική).

Επικουρικά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα φιλοξενηθούν και καλλιτεχνικές δράσεις (εικαστικές, θεατρικές, μουσικές κλπ) σχετικές με το κεντρικό θέμα. 

Διαβάστε επίσης:

Στο Ηράκλειο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Λιμάνι Ηρακλείου - ΤΑΙΠΕΔ: Εννέα επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον

ESPA BANNER