Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Γιάννη Πετσαλάκη

βιβλιο

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηρακλειώτη συγγραφέα Γιάννη Πετσαλάκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Αρχ\πής στον Άγιο Μηνά. 

Το βιβλίο αποτελείται από 2 Νουβέλες.  Τη πρώτη Νουβέλα με τίτλο:  «Τα περασμένα Χριστούγεννα»  θα παρουσιάσει ο ποιητής και συγγραφέας κ. Κώστας Καρτσάκης.  Τη δεύτερη Νουβέλα με τίτλο:  «Οι άνθρωποι της ματαιότητας»  θα παρουσιάσει ο συγγραφέας κ. Δημήτρης Γραμμένος υπό μορφή διαλόγου με τον συγγραφέα.  Τη παρουσίαση θα συντονίσει ο δικηγόρος κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος.  Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.  Είσοδος ελεύθερη.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER