Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ο καιρός κρατά το πλοίο έξω από το λιμάνι

λιμανι ηρακλειου

Έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκεται αυτή την ώρα το πλοίο της γραμμής "Κρήτη ΙΙ" της ΑΝΕΚ το οποίο λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών δεν κατάφερε να δέσει στην ώρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προγραμματισμένη άφιξη ήταν στις 06.05 ωστόσο λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, το πλοίο παραμένει στην είσοδο του λιμανιού. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ενημερωθεί από τον καπετάνιο του πλοίου. Επίσης, σε επιφυλακή βρίσκεται ρυμουλκό σκάφος για παν ενδεχόμενο. 
Να σημειωθεί ότι το πλοίο των Μινωικών Γραμμών έδεσε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες