Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Νέο τροχαίο στον δρόμο Ηράκλειο - Σκαλάνι

τροχαίο εθνική Οδό

Νέο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στον δρόμο από το Ηράκλειο προς Σκαλάνι, στο οποίο - ευτυχώς- σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Τροχαίας με την τοποθέτηση σήμανσης προκειμένου να ρυθμιστεί η κυκλοφορία, μέχρι να "απελευθερωθεί" το οδόστρωμα από τα αυτοκίνητα που συγκούστηκαν. 

Στο τροχαίο, το οποίο συνέβη λίγο πριν τις 14:00 σήμερα Κυριακή περίπου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ, ενεπλάκησαν συνολικά δύο οχήματα. 

φώτο αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε υποθέσεις κλοπών σε αυτοκίνητα

Κίνα προς G7: Οι "μικρές" ομάδες χωρών δεν κυβερνούν τον κόσμο

Κρήτη: Δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα (φωτο)

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Παρατείνεται η δημόσια διαβούλευση για τον κανονισμό λειτουργίας του Πάρκου Γεωργιάδη

Πάρκο Γεωργιάδη

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η δημόσια διαβούλευση για τον κανονισμό λειτουργίας του Πάρκου Γεωργιάδη παρατείνεται έως την Τρίτη 31 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο του κανονισμού, όπως το εκπόνησε η Επιστημονική Επιτροπή που όρισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου Ηρακλείου, στο link https://bit.ly/3iERo03 προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να το μελετήσουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο mail:  parko_georgiadi@heraklion.gr

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες: 2813409250

Στην σχετική ενότητα στο site του Δήμου θα αναρτηθούν το επόμενο διάστημα και οι προτάσεις που έχουν ήδη κατατεθεί καθώς και όσες πρόκειται να κατατεθούν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Πρόστιμα σε εργοτάξια για ανασφάλιστους εργαζόμενους

Κρήτη: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη

Ηράκλειο - Σχολικές καθαρίστριες: Ζητούν σεβασμό των εργασιακών τους δικαιωμάτων