Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Νέα φωτιά σε εξέλιξη - Ρίψεις νερού και από ελικόπτερο

φωτια πυρκαγια πυροσβεστικο ελικοπτερο.jpg

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό Δεμάτι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, προκαλώντας νέο συναγερμό στην Πυροσβεστική, λίγες ώρες αφού τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στο νομό Χανίων.

Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με περισσότερα από 10 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις νερού κάνει και το ελικόπτερο.

Για την ώρα δεν απειλείται ο οικισμός, ωστόσο και σήμερα οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, δυσκολεύουν τους πυροσβέστες.

Κρήτη

Την Τρίτη στην Κρήτη Μητσοτάκης - Πομπέο

Μητσοτάκης - Πομπέο

Υψηλές αφίξεις τη Δευτέρα καθώς τη χώρα μας θα επισκεφτεί ο Μάικ Πομπέο και θα φιλοξενηθεί στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό ΥΠΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στη Βάση Ευκολίας στο Ακρωτήρι Χανίων.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φιλοξενήσει τον Υπουργό, το σπίτι του στο Ακρωτήρι.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 17:00 ο Πρωθυπουργός και ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών θα ξεναγηθούν στον Αρχαιολογικό Χώρο Απτέρας.