Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: "Μπράβο" στον ευσυνείδητο οδηγό

οδηγός κτελ πορτοφόλι

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνεχάρη σήμερα για την πράξη του τον οδηγό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Γιάννη Φουκαδάκη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες βρήκε στο λεωφορείο το πορτοφόλι ενός 17χρονου και το παρέδωσε στην οικογένειά του.
«Θέλω να σας συγχαρώ για την έντιμη πράξη σας, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους πολίτες» είπε στον κ. Φουκαδάκη ο Δήμαρχος.
Ο οδηγός του ΚΤΕΛ, που επισκέφθηκε τον κ.Λαμπρινό κατόπιν πρόσκλησής του, τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια λέγοντας ότι έπραξε το καθήκον του ως άνθρωπος και επαγγελματίας.
 
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

RunGreece Ηράκλειο 2021: Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος (φωτογραφίες)

Μόνο εμβολιασμένοι όσοι συμμετέχουν φέτος στο RunGreece

Για όγδοη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από τον ΣΕΓΑΣ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Ηρακλείου, με χορηγούς-υποστηρικτές την ERGO Ασφαλιστική, τα Super Market «Χαλκιαδάκης» και τις Μινωικές Γραμμές, ο αγώνας RunGreece 2021. 

Εκατοντάδες δρομείς βγήκαν στους δρόμους του Ηρακλείου. Η δράση αφορά σε αγώνες πόλης 5 -10 χιλιομέτρων που καθιέρωσε το 2013 με επιτυχία ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους της χώρας.

Το RUN GREECE Ηράκλειο διεξάγεται στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο παραλιακό μέτωπο, με εκκίνηση έξω από το στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή, διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο προς το «Τάλως» και επιστροφή και τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

(φωτογραφίες Δημήτρης Προνάκης)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Αλκοτέστ και ενημέρωση από την Τροχαία σε καταστήματα εστίασης (φωτο)

Κρήτη: Επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο λόγω των πελατών που ήταν μέσα

Ηράκλειο: Οι απινιδωτές σώζουν ζωές (Φωτογραφίες)

ESPA BANNER