Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Μητέρα και κόρη παλεύουν στην Εντατική, μετά το φρικτό τροχαίο

ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Ενώ ο άτυχος 34χρονος Γιάννης Κατσούνας κηδεύτηκε χθες, σε κλίμα οδύνης στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, η σύζυγος και η κόρη του συνεχίζουν να δίνουν τον δικό τους αγώνα, στις εντατικές του Βενζελείου και του ΠΑΓΝΗ, αντίστοιχα, μετά το φρικτό τροχαίο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο δρόμο Μοίρες - Άγιοι Δέκα.

Tα μηνύματα για την 30χρονη Βιολέτα είναι ενθαρρυντικά. Γίνονται προσπάθειες αφύπνισης ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε αξονική.

Μετά την πρώτη εγχείρηση αμέσως μετά το τροχαίο, αναμένεται να υποβληθεί και σε νέο χειρουργείο, μόλις το επιτρέψει η πορεία της υγείας της.

H 9χρονη κόρη του ζευγαριού παραμένει στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και από την πρώτη στιγμή δεν χρειάστηκε διασωλήνωση. Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι οι κακώσεις και τα κατάγματα που φέρει το παιδί.

Ο 5χρονος αδελφός της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική.

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στη Νευροχειρουργική Κλινική νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, και ο 23χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Έκλεψαν ιερό λείψανο από εκκλησία (φωτογραφίες)

εκκλησία διάρρηξη

Άγνωστοι διέρρηξαν τον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στα Νεροκούρου Χανίων και έκλεψαν το ιερό λείψανο που φυλασσόταν στο Ναό.

Οι εικόνες καταστροφής που αντίκρισαν ο εφημέριος π. Χρήστος Καρίπογλου ήταν αποκαρδιωτικές από τη δράση των ιερόσυλων.

Έκκληση να επιστραφεί το ιερό λείψανο
Έκκληση να επιστραφεί το ιερό λείψανο
Παραβιασμένα συρτάρια, ντουλάπες και αποθηκευτικοί χώροι
Παραβιασμένα συρτάρια, ντουλάπες και αποθηκευτικοί χώροι

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, τόσο ο Εφημέριος, όσο και οι Ενορίτες κάνουν θερμή παράκληση σε αυτόν ή αυτούς που διέπραξε την πράξη αυτή, να επιστρέψει το Ιερό Λείψανο στο Ναό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο ιδιωτικές κλινικές στο ΕΣΥ για τη νοσηλεία Covid περιστατικών στην Αττική

Κρήτη: Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο λιμάνι