Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η λακκούβα, η αποζημίωση και η συμπεριφορά του δημοσίου υπαλλήλου

λακκούβα

Την ...πικρή του εμπειρία τόσο από τη γραφειοκρατία όσο και από τη συμπεριφορά κρατικών λειτουργών, κατέθεσε στο Ράδιο Κρήτη, στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, πολίτης, ο οποίος έπεσε σε λακκούβα στο δρόμο Ηρακλείου - Μαλάδων, με αποτέλεσμα να καταστρέψει τα λάστιχα και τις ζάντες τους αυτοκινήτου του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 Μαρτίου 2019 και όπως είπε ο ακροατής, εκλήθη η αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν και η Περιφέρεια, ως υπεύθυνη για τον δρόμο, καλείται να του καταβάλλει αποζημίωση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ίδιος ο πολίτης, εδώ και τέσσερις μήνες "ενόχλησε" την αρμόδια Επιτροπή της Περιφέρειας που αποτελείται από τεχνικούς και μηχανικούς, τέσσερις φορές, ζητώντας να μάθει τι θα γίνει με την περίπτωσή του και κυρίως, πότε θα πάρει τα λεφτά του.

Βλέποντας ότι η υπόθεση καθυστερεί, αποφάσισε να καλέσει στο τηλέφωνο το προϊστάμενο και να πάρει απαντήσεις.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο κρατικός λειτουργός, τον ενημέρωσε ότι έχει εγκριθεί το 75% της ζημιάς από την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε, και το υπόλοιπο θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής,

Στην εύλογη ερώτηση, πότε θα γίνει αυτό, η απάντηση του προϊσταμένου ήταν: "δεν το ξέρω" και η απάντηση στην ερώτηση "θα συνεδριάσει το 2019 ή το 2020", ήταν να του κλείσει το τηλέφωνο.

Ο πολίτης έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά, που δεν τιμά ούτε τον ίδιο τον δημόσιο υπάλληλο, ούτε τη θέση που κατέχει.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Κρήτη

Κρήτη: Περιπολικό ενεπλάκη σε τροχαίο

τροχαιο αστυνομια

Σήμερα 20 Οκτωρίου η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει τον Άγιο Αρτέμιο, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Και πραγματικά τον Άγιο στο πλάι τους είχαν αστυνομικοί που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, λόγω απροσεξίας διερχόμενου οδηγού,όπως φαίνεται από την παρακάτω δημοσίευση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου, Γιώργου Καρτσάκη.

 

 

 

ειδησεις σημερα

Φρούριο Ιτζεδίν: Ομόφωνη απόφαση για την αναστήλωσή του

Σεισμός - Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: Θέλει να ρθει από τη Γερμανία στην Κρήτη για να βοηθήσει!

Άγιος Νικόλαος - ΣΥΡΙΖΑ: Κανένας εφησυχασμός για την Κολοκύθα

 

 

 

ESPA BANNER