Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η Ασφάλεια παρέδωσε στο Πρωτοδικείο τον τελευταίο εκλογικό σάκο! (φωτο)

σάκους

Ο τελευταίος σάκος με ψηφοδέλτια έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, τρεις μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης!

Άνδρες της Ασφάλειας, μετέβησαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου διέμενε δικαστική αντιπρόσωπος, η οποία ήταν άφαντη από τη Δευτέρα και δεν σήκωνε το κινητό της.

Η δικαστικός που ήρθε στην Κρήτη για τις εκλογές από την Αθήνα, επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας και απόλυτη... αδυναμία να μεταβεί στο Πρωτοδικείο για να παραδώσει τον σάκο, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί η αστυνομία!

Η πρωτοφανής κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Ηράκλειο θυμίζει τριτοκοσμική χώρα, με εξαφανισμένους εκλογικούς σάκους και πολλά λάθη στη διασταύρωση των στοιχείων, που προκάλεσαν τεράστια καθυστέρηση στην καταμέτρηση και στην έκδοση του τελικού αποτελέσματος.

Δικαστικοί αντιπρόσωποι σε απόγνωση!

Τα περιστατικά δικαστικών αντιπροσώπων σε... απόγνωση  είναι πολλά, ενδεικτικό σε κάποιες περιπτώσεις του τεράστιου, φόρτου εργασίας, λόγω των τεσσάρων καλπών.

Δικηγόρος μετέβη κλαίγοντας χθες στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, λέγοντας ότι δεν θέλει να ξαναζήσει την ίδια διαδικασία, ενώ άλλη, σε δήμο εκτός Ηρακλείου, έπαθε κρίση πανικού και επιστρατεύτηκε αστυνομικός για να την ηρεμήσει.

Γιάννης Ζωράκης

 

Κρήτη

Κρήτη: Αυτή στο τμήμα... αυτός στο νοσοκομείο

καυγάς ζευγάρι

Ένα αδιευκρίνιστο περιστατικό που οδήγησε σε τραυματισμό ενός αλλοδαπού άνδρα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του σταδίου του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, του συμβάντος επιλήφθηκε ένα περιπολικό που προσήγαγε τη σύζυγο του μέχρι να εξακριβωθεί τι συνέβη και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει η "Ανατολή" ο σύζυγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφερε εκδορές στο κεφάλι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Η σύζυγος του άνδρα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με το συμβάν το οποίο και θεωρείται λήξαν, χωρίς να σχηματιστεί δικογραφία.