Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δασκάλα - Μήνυση σε βάρος της γιατί δεν φορούσε μάσκα

παιδικος σταθμος
 clock 08:51 | 29/06/2021
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Χειροπέδες φόρεσε μία 53χρονη εκπαιδευτικός σε δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό, σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες, όταν η εκπαιδευτικός αρνήθηκε να φορέσει μάσκα στο εσωτερικό της σχολικής μονάδας. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 53χρονη δεν χρησιμοποιούσε μάσκα σε μόνιμη βάση, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, γεγονός που προκαλούσε ένταση στη σχολική μονάδα.

Χθες οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση σε βάρος της ο υπεύθυνος του Δήμου για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Η 53χρονη, η οποία καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 300 ευρώ, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Νέα τουριστική επένδυση στα νότια παράλια του Νομού Ηρακλείου

Κρήτη: Οι πυροσβέστες απέτρεψαν την καταστροφή του σούπερ μάρκετ

Καιρός στην Κρήτη: Ελαφρύ βοριαδάκι φέρνει λίγη δροσιά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis