Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο

τροχαίο μαλάδες

Αμίλητοι βλέπουν τα συντρίμμια της μηχανής του 22χρονου, διερχόμενοι οδηγοί και αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, στο δρόμο προς Μαλάδες. Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του νωρίς το μεσημέρι, όταν η μπλε μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με το γκρι Πεζό.
 

Η σύγκρουση, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες του imageonlie.gr, ήταν σφοδρή.
 

Ο άτυχος νέος, σύμφωνα με πληροφορίες, φορούσε κράνος, το οποίο όμως δεν τον προστάτευσε. και παρά τις προσπάθειες του γιατρού που έσπευσε στο σημείο με την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ ξεψύχησε επί τόπου.
Οπως βλέπετε, η μηχανή "καρφώθηκε" στην πλευρά του οδηγού του αυτοκινήτου, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από την Τροχαία.
 

 

 

Το 2019 δεν μπήκε καλά στο νησί, αναφορικά με τα τροχαία δυστυχήματα. Μέσα σε ένα 24ωρο έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι και οι δύο οδηγοί δικύκλων...

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"