Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Φωτιά στη Βιομηχανική Περιοχή κινητοποίησε την Πυροσβεστική (Φωτογραφίες)

Τα πυροσβεστικά οχήματα στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα σήμερα το απόγευμα, στη φωτιά που ξέσπασε σε επιχείρηση στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Τέσσερα συνολικά οχήματα έφτασαν λίγα λεπτά μετά την κλήση που δέχθηκε η Π.Υ. με τους πυροσβέστες να καταφέρνουν άμεσα να σβήσουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί.

Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση.
Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασε λίγο αργότερα στο σημείο, θα εξετάσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για τη φωτιά
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για τη φωτιά

 

Τέσσερα οχήματα της Π.Υ. έφτασαν στο σημείο.
Τέσσερα οχήματα της Π.Υ. έφτασαν στο σημείο.

Κλήση και στην Ερυθραίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση και για φωτιά στην οδό Ερυθραίας στο Ηράκλειο. Και σε αυτή την περίπτωση η επέμβαση ήταν άμεση, ενώ το Ανακριτικό θα εξετάσει και αυτό το συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κορυφώνεται η αγωνία για την 17χρονη Μάγια

Κρήτη - καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και ισχυροί νοτιάδες

- Κρήτη: Βρήκε τον κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητό του!

Κρήτη

Ηράκλειο

Οικοδόμοι Ηρακλείου: Στηρίζουν τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων

περιοδεία - οικοδόμοι

Ανακοίνωση από το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου:

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου εκφράζει την αλληλεγγύη του στο Σωματείο των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο Ερμής» και τους 37 συναδέλφους που απολύθηκαν, από δύο μεγάλα γραφεία.  Καταγγέλλει τους εργοδότες που προχώρησαν σε αυτές τις απολύσεις. 

Το προηγούμενο  διάστημα οι συνάδελφοι οδηγοί,  σε δύσκολες συνθήκες, έδωσαν  μεγάλη  μάχη για την υπογραφή Τοπικής Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας. Η απάντηση των εργοδοτών και ειδικά των δύο αυτών μεγάλων εργοδοτών  ήταν να προχωρήσουν σε εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων οδηγών που συμμετείχαν στον πολύμηνο απεργιακό αγώνα για υπογραφή Σύμβασης. 

Κυβέρνηση και εργοδότες συνεχίζουν αμείωτα την επίθεσή τους ενάντια στους εργαζόμενους που ουσιαστικά τους θέλει σκλάβους χωρίς εργασιακά δικαιώματα. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιδοτεί τους εργοδότες με εκατομμύρια και από την άλλη αφήνει τους εργαζόμενους χωρίς εισόδημα, χωρίς προστασία των ίδιων και των οικογενειών τους.  
Η επόμενη μέρα θα είναι κόλαση για τους εργαζόμενος αν δεν απαντήσουμε σήμερα οργανωμένα, συλλογικά και ταξικά, αν η μάσκα προστασίας μετατραπεί σε φίμωτρο για τις διεκδικήσεις μας, αν υποχωρήσουμε μπροστά στην εργοδοτική τρομοκρατία.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση όλων των απολύσεων !
Να επαναπροσληφθούν όλοι οι συνάδελφοι οδηγοί!

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: «Παγώνουν» οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε αιγιαλούς και παραλίες

Ηράκλειο: Συνέχεια στην κόντρα ξενοδοχοϋπαλλήλων - ξενοδόχων

Βαρδάκης: Ερώτηση στη Βουλή για τις απολύσεις των οδηγών τουριστικών λεωφορείων