Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Έβαλαν στο μάτι το πορτοφόλι αλλά δεν το χάρηκαν

κλέβω πορτοφόλι

Ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα, αφαίρεσαν χθες βράδυ δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας άνδρας και και γυναίκα, μέσα από ΙΧ αυτοκίνητο στο Ηράκλειο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο Έλληνες διέπραξαν την εν λόγω κλοπή οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα μπαίνουν οι πολίτες τρίτων χωρών σε κλειστούς χώρους

Κρήτη - κορωνοϊός: Συνελήφθησαν αρνητές της μάσκας

Ηράκλειο: Τον έπιασαν μόλις βγήκε από το σπίτι του

 

Κρήτη

Ηράκλειο: Βαρύς ο πέλεκυς για καφετέριες με όρθιους πελάτες

καφετέρια

863 ελέγχους διενήργησαν κατά το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές σε όλην την επικράτεια της Κρήτης στο πλαίσιο επιτήρησης των μέτρων μη διασποράς του κορωνοϊού. 

Στο Ηράκλειο, εντοπίστηκαν δύο επιχειρήσεις, οι οποίες λειτουργούσαν ως καφέ και μπαρ, στις οποίες εντοπίστηκαν όρθιοι πελάτες. Και στις δύο περιπτώσεις επιβλήθηκε το πρόστιμο των 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες. 

Επίσης στο Ρέθυμνο, σε δύο εργαζόμενους επιβλήθηκαν χρηματικές ποινές καθώς κατά την εργασία τους, σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε ένα λιανικής πώλησης αντίστοιχα, δεν φορούσαν μάσκες. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ

Καύσωνας Δεν αποκλείονται διακοπές ρεύματος

Εντοπίστηκε σακούλα με δύο πιστόλια στον βυθό