Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Έπεσε σε λακκούβα και γλύτωσε από θαύμα με ένα σκασμένο λάστιχο!

g.jpg

Δεν μπορεί να πιστέψει ούτε ο ίδιος πως γλύτωσε από τη... λακκούβα! Ο λόγος για έναν συμπολίτη μας που έπεσε με το μηχανάκι του μέσα σε ένα από τα χαντάκια που έχουν σχηματιστεί στην οδό Εμμανουήλ Ξανθου στον Κατσαμπά, εδώ και καιρό, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για το άμεσο κλείσιμο τους!

Στο Ηράκλειο, το απέραντο λακκουβοδρόμιο συνεχίζεται και παρά το γεγονός ότι τα παράπονα πληθαίνουν, οι λακκούβες αυξάνονται και πληθύνονται! Τις τελευταίες μέρες δε, με τη βροχή που έχει πέσει, πολλές γεμίζουν με νερό, με συνέπεια να γίνονται αθέατες, ειδικά τις νυχτερινές ώρες!

Ένας συμπολίτης μας λοιπόν γλύτωσε με ένα... σκασμένο λάστιχο και όταν κατάφερε να βγει από τη λακκούβα, χωρίς να έχει πέσει θύμα της, έκανε το σταυρό του! Την ίδια τύχη φυσικά δεν είχε ο 22χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος - όπως έχει γράψει αποκλειστικά το ekriti.gr - έπεσε θύμα μιας λακκούβας στην περιοχή της Παναγίτσας, με συνέπεια το τιμόνι του δικύκλου του να τον χτυπησει στο μάτι και να κινδυνεύει να χάσει την όραση του!

Ο νεαρός ήταν να μπει μάλιστα στο χειρουργείο, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, καθώς πρέπει να υποχωρήσει το πρήξιμο στο κεφάλι του. Παρακολουθείται από τους γιατρούς και το χειρουργείο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες!

Δείτε φωτογραφίες από την οδό Εμμανουήλ Ξανθου, όπως τις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός:
 

Ανδρέας Κριτσωτάκης

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κούλες: Ποιοτικό οδόστρωμα και θέα στο λιμάνι

κούλες

Μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις προωθούνται από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου με ουσιαστικά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και προωθούν την αναβάθμιση της εικόνας του Λιμανιού της πόλης του Ηρακλείου.

Ένα απλό αλλά συνάμα και ουσιαστικό έργο αποτελεί η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης τμημάτων προσήνεμου μόλου, όπου είχαν προκληθεί φθορές από τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Η αποκατάσταση φθορών σε έκταση περίπου 3.000 m2, στο οδόστρωμα κρίθηκε επιβεβλημένη και αναγκαία και πλέον διασφαλίζεται μία διαδρομή η οποία συνδυάζει το ποιοτικό οδόστρωμα, με μοναδική θέα το λιμάνι της πόλης μας.

Οι εργασίες της ασφαλτόστρωσης που αντικατέστησαν το κατεστραμμένο τμήμα του προσήνεμου μόλου, περιελάμβαναν την απόξεση του ασφαλτικού οδοστρώματος (φρεζάρισμα) με χρήση αποξεστικού μηχανήματος, ασφαλτική προεπάλειψη, συγκολλητική επάλειψη και τοποθέτηση ασφαλτικού μείγματος.

"Στόχος των εκτεταμένων αυτών εργασιών είναι η αναβάθμιση του λιμανιού του Ηρακλείου, που λόγω καιρικών συνθηκών επιβαρύνεται περισσότερο το οδικό τμήμα του Λιμενοβραχίονα, καθιστώντας το πλέον ασφαλές", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - σεισμός: Οι συνεχείς έντονες δονήσεις προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία

Κρήτη: Πότε θα πιστωθούν οι επιδοτήσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους - Πρόβλημα με τους βοσκότοπους

Ηράκλειο: Λίστες αναμονής στα νοσοκομεία για ... γερά νεύρα!

 

 

 

 

 

ESPA BANNER