Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Επείγουσα ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για θυελλώδεις νοτιάδες

αφρικανική σκόνη
 clock 17:40 | 17/03/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ και για την Κυριακή 18 Μαρτίου, οποτε και θα συνεχιστούν οι ισχυροί νότιοι άνεμοι εντάσεως 7 - 8 Μποφόρ στο Κρητικό Πέλαγος.

Με επείγουσα ανακοίνωσή του το Κεντρικο Λιμεναρχείο Ηρακλείου ζητά από τους ιδιοκτήτες σκαφών να αποφύγουν την δραστηριοποίησή τους και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας για τα ελλιμενισμένα σκάφη τους.

Παράλληλα τα πλωτά και χερσαία μέσα του Λιμενικού Σώματος έχουν τεθεί σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Οι νότιοι άνεμοι, δοκιμάζουν σήμερα ολόκληρο το νησί, ενώ είναι η αιτία για μπαράζ πυρκαγιών που σημειώθηκαν σε όλη την Κρήτη.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis